Kupada kura heyecanı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final müsabakaları için kura çekimi 2 Şubat 2016 Salı günü yapılacak.   TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilecek kura çekimi, saat 14.30'da ve A Spor'dan canlı olar

Kupada kura heyecanı!
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final müsabakaları için kura çekimi 2 Şubat 2016 Salı günü yapılacak.
 
TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilecek kura çekimi, saat 14.30'da ve A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.
 
Kura çekimine Son 16 Turu karşılaşmasını kazanan 8 takımın temsilcileri ile TFF yetkilileri katılacak. Çeyrek Final müsabakaları, Son 16 Turu sonucunda müsabakalarını kazanan 8 takım arasında ve çift maç eleme usulüne göre oynanacak. Yarı Final karşılaşmaları da, çeyrek final müsabakaları sonucu tur atlayan 4 takım arasında yine çift maç eleme usulüne göre yapılacak.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler