Kupada kritik viraj

 Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda yer alan Trabzonspor, gruptaki ikinci maçında averajla liderlik koltuğunda oturan MP Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. İkinci yarı hazırlık kampı için bu kentte bulunan Karadeniz ekibi, ligin ilk yarısında deplasman

Kupada kritik viraj

 

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda yer alan Trabzonspor, gruptaki ikinci maçında averajla liderlik koltuğunda oturan MP Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. İkinci yarı hazırlık kampı için bu kentte bulunan Karadeniz ekibi, ligin ilk yarısında deplasmanda 2-1 mağlup olduğu rakibini yenip, zirvenin yeni sahibi olmayı hedefliyor. 
 
Afrika Kupası'nda bulunan Sol Bamba ve Zokora ile futbola ara veren Giray ve henüz hazır olmayan Colman'dan yoksun sahaya çıkacak olan Trabzonspor ile sezonun flaş ekibi MP Antalyaspor'un mücadelesini hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Ziraat Türkiye Kupası'nın yayıncı kuruluşu ATV, 20.30'daki bu maçı naklen yayınlayacak.
 
ANTALYASPOR'A ŞANSLARI TUTMUYOR
Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini son 7 resmi maçta yenemedi. Rakibiyle oynadığı bu karşılaşmalarda 4 galibiyet, 3 beraberlik alan ve hiç kazanamayan bordo-mavili takım, MP Antalyaspor karşısındaki son galibiyetini ise 25 Mart 2010 tarihinde 2-0'la almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor