Kupada fırtına

Ligde tekleyen bordo-mavililer, kupada Adrian, Vittek ve Halil'le rahat kazandı. Yarı final bileti için son 2 maçta 1 puan yetecekSüper Lig'de 4 maçtır galip gelemeyen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final grubunda Mersin İdman Yurdu'nu 3-0 yene

Kupada fırtına

Ligde tekleyen bordo-mavililer, kupada Adrian, Vittek ve Halil'le rahat kazandı. Yarı final bileti için son 2 maçta 1 puan yetecek

Süper Lig'de 4 maçtır galip gelemeyen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final grubunda Mersin İdman Yurdu'nu 3-0 yenerek 4'te 4 yaptı ve yarı finali büyük ölçüde garantiledi. Bordo-mavililer, Avni Aker'de oynanan maçın henüz 5. dakikasında öne geçti. Olcan'ın soldan yaptığı ortaya Adrian sağ ayağıyla gelişine çok şık vurupu ağları havalandırdı:
 
1-0. 42'de bu kez Adrian kafayla indirdi, Vittek yakın mesafeden meşin yuvarlağı tavana asıp farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Kupayı ikinci plana atan rakibi önünde ikinci yarıda da çok rahat oynayan Trabzonspor, 85. dakikada Halil Altıntop'la bir gol daha bulup sahadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı. 
 
LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ 
 
Fırtına bu sonuçla grupta 4 maçta 12 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü. Bordo-mavililer son iki maçta 1 puan alması halinde yarı finali ve grup liderliğini garantileyecek.
 
MERSİN MUCİZEYE BIRAKTI
 
Mersin İdman Yurdu, B Grubu'nda oynadığı 4. maçını da kaybederek kupaya bir mucize olmazsa havlu attı. Kırmızılacivertli takım, 4 maçta kalesinde 13 gol görürken, 1 gol atabildi. Teknik direktör Giray Bulak, ligdeki kritik durum nedeniyle kupayı gözden çıkardıklarını açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor