Kupa Yoksa Huzur'da yok!

Sayın Başbakan! Diyorsun ya, bana haksızlık yapılıyor, beni dinliyorlar! Evet bu ülkede haksızlık ve hukuksuzluk var! Yaptığın hizmetlere tamam. Ama senin Trabzonspor’a yaptığın ne? Haksızlık hukuksuzluk değil mi? Fenerliler’in oyları uğruna ya hayalleriy

Kupa Yoksa Huzur'da yok!

Sayın Başbakan! Diyorsun ya, bana haksızlık yapılıyor, beni dinliyorlar! Evet bu ülkede haksızlık ve hukuksuzluk var! Yaptığın hizmetlere tamam. Ama senin Trabzonspor’a yaptığın ne? Haksızlık hukuksuzluk değil mi? Fenerliler’in oyları uğruna ya hayalleriyle oynanan Trabzonsporlu yavrular, onların ahı? Sayın Başbakan şunu unutma:

Hukuksuzluk senin şu sözünle başladı: ‘Şike sahaya yansımamıştır.’ Sayın Başbakan, şunu asla unutma, eğer Trabzonspor’a kupa yoksa ne bu ülkeye ne de Trabzon’a huzur yok. Bunu bir şey bildiğimiz için söylemiyoruz. Bunu Allah inancı ile söylüyoruz. Seni de inançlı biliyoruz. Allah Trabzonspor’un hakkını yiyenlere hesap sormayacak mı? Ama bu dünyaya ama ahirette mutlaka soracaktır.

Bak, düşün kupamızı ver, hesap sana kalmasın.

Sayın Başbakan, soruyoruz, Sen bu ülkeyi Acun Ilıcalı ve Rıdvan Dilmen’in düşünceleriyle mi idare edeceksin? Sen şike olmadığına inanıyor musun? Tapelerde Aziz Yıldırım’ın şahsınıza da hakaret ettiği söyleniyor, bunları görmediniz mi? Trabzonspor büyük camiadır ve haklıdır, gereğini yapın.

taka-gazetesi.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler