Kupa Trabzonspor'a verilirse...

Zararı 70 milyon lira olarak hesapladı. Yönetici Yaykıran da "Ya Süper Lig'e alacaklar ya parayı verecekler" diye konuştu.Eğer kupa Trabzonspor’a verilirse, 2010-11 sezonunda küme düşen takımlara hak talep etme imkanı doğacak. O sezon düşen Kasımpaşaspor

Kupa Trabzonspor'a verilirse...

Zararı 70 milyon lira olarak hesapladı. Yönetici Yaykıran da "Ya Süper Lig'e alacaklar ya parayı verecekler" diye konuştu.

Eğer kupa Trabzonspor’a verilirse, 2010-11 sezonunda küme düşen takımlara hak talep etme imkanı doğacak. O sezon düşen Kasımpaşaspor ve Konyaspor Süper Ligde. Fakat hukuk yolları onlar için de açık. Bucaspor ise kendisini en mağdur gören kulüp durumunda. PTT 1. Lig’de mücadele eden Bucaspor’dan önemli açıklamalar geldi. BUGÜN’e konuşan yöneticiler gündemi sarsacak ifadelere imza attı.  
 
"Bu işin peşindeyiz"

Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur şunları söyledi: “16. Ağır ceza mahkemesindeki davaya müdahil olmuştuk. Karar içinde şöyle bir cümle vardı: ‘Sivasspor ve Fenerbahçe’nin Bucaspor ile maçları vardır ve Fenerbahçe, Bucaspor’un yarışta geri kalmasına karar vermiştir.’ Yani mağdur olduğumuz kayıtlara geçmiştir. UEFA da son ceza kararlarında bu mahkemenin kararlarını referans gösterdiği için onlar da mağduriyetimizi kabul etmiş oluyor. Hukukçularımız bu işin peşinde. Mağduriyetimizin maddi karşılığı 70 milyon Lira’nın altında değil."

"ÖNCELİĞİMİZ LİGE ÇIKMAKTA"

Ege kulübü yöneticisi Timur Yaykıran ise Federasyon’a başvurduklarında “Sıkıntılarınızı gidereceğiz” cevabı aldıklarını belirtti. “Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Ancak bu gerçekleşmezsemaddi kayıplarımızın ödenmesini talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

GERİDEN GELİP KAZANMIŞTI

Fenerbahçe 2010-2011 sezonunda Bucaspor ile Kadıköy'de oynadığı ligmaçını 5-2 kazanmıştı. Ligin ikinci yarısındaki maçta ise Ege ekibi 3-1 öne geçmişti. Fenerbahçe geriden gelerek 5-3 kazanmıştı. Bu maçta şüpheli maçlar arasında gösterilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor