'Kupa Trabzon'a gelecek'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kupayla ilgili konuştu.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son sözlerine ilişkinde konuşan Şener, "Dediklerinin tam doğru yansıtıldığını düşünmüyorum" dedi.Şener basın mensuplarıyla bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bul

'Kupa Trabzon'a gelecek'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kupayla ilgili konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son sözlerine ilişkinde konuşan Şener, "Dediklerinin tam doğru yansıtıldığını düşünmüyorum" dedi.

Şener basın mensuplarıyla bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şener, ”Şampiyonluk kupası Trabzon’a gelecek. Kim ne derse desin. Gerekirse UEFA’ya gideriz” dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair önemli konulara değindi.

 

Sadri Şener, Fenerbahçe maçına ilişkin olarak “Fenerbahçe maçı büyük bir maçtır bu işin centilmenlik içinde sonuçlanacağına inanıyorum ve öyle olmasını istiyorum. Fenerbahçe 10-15 gün sonra yine buraya gelecek ve biz oraya gideceğiz, dolayısıyla dikkatli olmamız gerekiyor” dedi.

 

“Ben Sadri’yim, Sadri Şener’im. Çok büyük bir camiayı temsil ediyorum. Ben farklıyım” diyen Başkan Şener, “Kupanın Trabzonspor’a verilmesi gerektiği doğru ama yapılması gereken bazı işlemler gerek. Disiplin soruşturması bitecek, Fenerbahçe’yi senin arkana düşürecekler. Kupayı da bize verecekler. Play-off’tan önce disiplin soruşturmasını bitireceklerini söylüyorlar.

Ama olmazsa kupa bizim, şampiyonluk bizim. Kim ne kadar uzatmaya çalışırsa çalışsın, kim ne derse desin kupa bizim. Gerekirse UEFA’ya da gideriz” ifadelerini kullandı.

sener.20120330135815.jpg

BİRŞEY ATILMASIN HER TÜR TEZAHÜRAT SERBEST

Şener, “Fenerbahçe bizden hakkı olan 15 protokol biletini aldı. Yarın gelecekler Trabzon’a. Tribün konusuna ilişkin olarak ise yöneticimiz Emniyet mensuplarıyla görüşme yaptı ve karşılıklı uzlaştılar. Sahaya bir şey atılmaması beni çok ilgilendiriyor tabi. Diğer her türlü tezahüratı herkes yapabilir buna kimse engel olamaz tabii ki. Kalkıp sadece el alkışlamak olmaz” dedi.

 

Devamı sayfa 2'de

 

Şener, "Fenerbahçe'nin başına gelen aynı şey bizim başımıza gelseydi ne olurdu bazen düşünüyorum. Ben öbür dünyaya gitmiştim yani.

Bizim takım iptal olmuştu falan. Değişik bir camia Fenerbahçe yani. Ben kendi camiamdan çok memnunum. Bizim camiamız dinamik bir camia" dedi.

 

Başkan Sadri Şener, 3 Temmuz'dan buyana yaşanan şike sürecine ilişkin olarak sorulan "Camianın mihenk taşlarından destek gördünüz mü" sorusuna "Hayır. Faruk Özak hariç hayır. Faruk Özak özel bir adam. Zor günde yanımda olan biri. O yönden çok mutluyum" dedi. Şener, "Trabzonspor Kulübü, son yıllarda çok büyük hamleler yaptı. Bizim hiçbir borcumuz yok. Ödemelerimizi yaptık. Borsa öyle devam etseydi yeni Trabzonspor diye bir takım kurman gerekiyordu onu ödeyemezdik. Şimdi bir sıkıntı vardı Opet ile ilgili onu da hallediyoruz, hiçbir sorun yok" diye konuştu. 

 

MAÇIN SONUCU KESİNLİKLE GALİBİYET

Şener, "Fenerbahçe ile aramızda olan rekabet ciddi noktalara geldi. Galibiyet bu maçın sonucu kesinlikle. Hocalar ve futbolculara fedakarlıklarımızı yapıyorum onlar da bu maçı zaten kazanacaklar. Tarihde ilk defa Avrupa'nın önemli kulüpleri burada konuk ettik. Sanki ilk defa oynuyoruz Fenerbahçe ile. Biz İnter ile Lille ile oynadık. Kimse abartmasın sakın" dedi.

 

Devamı sayfa 3'te

 

SADRİ'YE GEREK KALMAZ OZAMAN

Sadri Şener, "Transfer bir ay sonra netleşir. Kimi alıp kimi almayacağımız konusunda netleşir. Bildiğim kadarıyla stoperde bu takımda oynayabilen Türk yok.

Yabancı olacak alacağımız belli zaten. Bazı oyuncular gönderilecek. Önemli olan bu sene yine Avrupa kupalarında olabilmemiz. İnşallah gideriz" dedi.

 

Şener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son yaptığı açıklamalara ilişkin Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın istifa ederim sözlerinin ardından kendisine sorulan soruya, "Böyle birşey olursa bana ihtiyaç kalmaz diye düşünürüm. Avrupaya gitmezsen yabancı oyuncuların olmazsa. Ozaman Sadri'ye de pek ihtiyaç kalmaz diye düşünüyorum. 

 

UEFA, FİFA, CAS'a müracaat etmemiz söz konusu olabilir. Zaten CAS'a şikayet yönünde böyle bir hazırlığımız var" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler