Kupa galibiyeti Giray'a hediye edildi

 Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor’u 3-2 mağlup eden Trabzonspor’da futbolcular alınan galibiyeti sağlık sorunları yaşayan takım arkadaşları Giray Kaçar’a hediye etti.Ziraat Türkiye Kupasında aldığı galibiyet

Kupa galibiyeti Giray'a hediye edildi

 

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor’u 3-2 mağlup eden Trabzonspor’da futbolcular alınan galibiyeti sağlık sorunları yaşayan takım arkadaşları Giray Kaçar’a hediye etti.

Ziraat Türkiye Kupasında aldığı galibiyet ile Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısı öncesi moral depolayan Trabzonspor’da, takımın önemli isimlerinden Giray Kaçar’ın kalbinde yaşadığı sağlık sorunları taraftarları üzdüğü kadar takım arkadaşlarını da üzüntüye boğmuştu.

Medical Park Antalyaspor karşısında alınan galibiyet sonrası gerek takım arkadaşların Giray Kaçar’ı unutmadı. Bordo-mavili futbolcular gerek maç sonrası yaptığı açıklamalarda gerekse de sosyal medya üzerinde elde edilen galibiyeti Giray Kaçar’a armağan ettiklerini beyan ettiler.

Giray’ın en kısa sürede tekrar aralarına katılmasını beklediklerini belirten Sapara ve Colman iyi futbolla galibiyete ulaştıklarını belirterek bu galibiyeti takım arkadaşımız Giray’a armağan ediyoruz. En kısa zamanda aramıza katılmasını bekliyoruz.”ifadesini kullandılar. Emre Güral, Marc Janko gibi oyuncularda galibiyeti takım arkadaşları Giray’a armağan ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler