Kulüplere vergi affı gelecek mi ?

 Uzun süredir gündemi meşgul eden spor kulüplerinin vergi borçlarına af gelip, gelmeyeceği tartışmasıyla ilgili Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de bir açıklama yaptı. ‘Kulüplere vergi affı yok’ dedi. Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, spor

Kulüplere vergi affı gelecek mi ?

 

Uzun süredir gündemi meşgul eden spor kulüplerinin vergi borçlarına af gelip, gelmeyeceği tartışmasıyla ilgili Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de bir açıklama yaptı. ‘Kulüplere vergi affı yok’ dedi. Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, spor kulüplerinin vergi borçlarının silinmesi konusunda yoğun talep olduğunu dile getirmişti.

‘BİR ÇALIŞMA YAPILMIYOR’

Bakan Suat Kılıç, bir açıklama yaparak, “Gerek SGK prim borçlarının gerekse kulüplerin vergi borçlarının yapılandırılması yönünde bakanlığımıza intikal ettirilen taleplerle ilgili şu aşamada yürütülen bir çalışma yok’’ ifadelerini kullanmıştı.

TWİTTER’DAN AÇIKLADI

Cumartesi akşam saatlerinde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Twitter’dan kendisine, vergi affıyla ilgili bir soru yönelten takipçisine, “Kulüplere vergi affı yok” şeklinde bir  karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler