Kulüplere 90 milyon dolar veriyor!

Türk Futbolunun en büyük kaynak sağlayıcısı Digiturk, Kulüplere yükümlülüklerini tam ve eksiksiz olarak yerine getirmeye çalışıyor.Geçtiğimiz yıllarda neredeyse tüm sezonda ödenen 90 milyon dolarlık rakamı, tek kalemde peşinat olarak Futbol Federasyonu’na

Kulüplere 90 milyon dolar veriyor!

Türk Futbolunun en büyük kaynak sağlayıcısı Digiturk, Kulüplere yükümlülüklerini tam ve eksiksiz olarak yerine getirmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz yıllarda neredeyse tüm sezonda ödenen 90 milyon dolarlık rakamı, tek kalemde peşinat olarak Futbol Federasyonu’na yatıran Digiturk, transferin bu en sıcak günlerinde kulüplere kaynak sağlamak adına çok büyük bir adım daha attı.

Digiturk, bu sezon büyük çekişmeye sahne olacak Spor Toto Süper Lig ve alt ligler için 90 milyon dolara denk gelecek 143 milyon TL’lik kaynağı aktaracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler