Kulüpler'den 'olağanüstü' toplantı!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun disiplin talimatının 58. Maddesi ile ilgili aldığı olağanüstü genel kurul kararının ardından Kulüpler Birliği de olağanüstü toplantı kararı aldı… TFF'nin aldığı bu sürpriz olağanüstü genel kurul kararın ardından bazı kulüple

Kulüpler'den 'olağanüstü' toplantı!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun disiplin talimatının 58. Maddesi ile ilgili aldığı olağanüstü genel kurul kararının ardından Kulüpler Birliği de olağanüstü toplantı kararı aldı… 

TFF'nin aldığı bu sürpriz olağanüstü genel kurul kararın ardından bazı kulüplerin buna şiddetle tepki göstermesi ve “Birlikten çekiliriz” tehdidi savurması Kulüpler Birliği'nin olağanüstü toplantı kararı almasına neden oldu.

Federasyonun aldığı sürpriz kararla gerilen ortamın ardından kulüpler birliğinin Perşembe günü saat 13.30'da yapacağı zirve merak konusu oldu.

Kulüp başkanları medya üzerinden yaptıkları demeç savaşının ardından bu kez kozlarını Perşembe günü kapalı kapılar ardında paylaşacak.

Birlik, Perşembe günü yapacağı toplantıda 26 ocak'ta yapılacak olan genel kurulla ilgili görüş alışverişinde bulunarak ortak bir karar çıkarmaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler