Kulüpler Birliği'nde son dakika!

Kulüpler Birliği toplantısına geç geldikten sonra erken ayrılan Ankaragücü Başkanı Sami Altınyuva, sert açıklamalarda bulundu.Ankaragücü Başkanı Sami Altınyuva, Kulüpler Birliği toplantısından erken çıkarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Alınaca

Kulüpler Birliği'nde son dakika!

Kulüpler Birliği toplantısına geç geldikten sonra erken ayrılan Ankaragücü Başkanı Sami Altınyuva, sert açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü Başkanı Sami Altınyuva, Kulüpler Birliği toplantısından erken çıkarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Alınacak karara saygılı olacaklarını ifade eden Altınyuva, "58. maddenin değiştirilmemesi tarafındayım. Yapılan bir şike varsa, resmi olarak da mahkemeler belgeliyorsa ceza çekilmelidir. Bugün toplantıya bilerek geç geldim. Bilerek de erken ayrılıyorum. Bize verilen sözler vardı. Toplantıda Ankaragücü'nün durumunu sordular. Bilgiler verdim. Ankaragücü'nün tarihinin en büyük sorunlarıyla karşı karşıya olduğunu, 100 trilyona kadar borçla uğraştığımızı dile getirdim. Transfer yasağımız var. Maç kazanıyoruz, paramız verilmiyor. Futbolcularım paralarını alamadığı için ihtar çekmiş, nakit para istiyorlar" ifadelerini kullandı.

O zaman kulüplerin kendisine destek olduğunun altını çizen Ankaragücü Başkanı, G.Birliği, Eskişehirspor ve Fenerbahçe'ye tepki gösterdi. Kendilerine verdikleri sözü tutmadıklarını yineleyen Altınyuva, "Ben futbolcularıma ücretleri olarak nakit ya da çek vermiş olmama rağmen;

elimdeki futbolcularımı aldılar. Buna tepki olarak geç geldim ve erken ayrıldım. Sözünü tutanlara saygım sonsuz; ama diğerleriyle aynı masaya oturmayacağım. Toplantıyı terk ediyorum" şekline konuştu.

Altınyuva son olarak da, yönetim kurulunu toplayacağını ve alınacak karar doğrultusunda ikinci bir karara kadar toplantılara katılmayacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor