Kulüpler birliği Yargıtay olacak mı?

Kulüpler Birliği Vakfı, 16 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da toplanacak.Vakfın Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki İstanbul ofisinde gerçekleştirilecek toplantı saat 14.00'te başlayacak.Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta sonu başlayacak 2012-2013 sezonu önc

Kulüpler birliği Yargıtay olacak mı?

Kulüpler Birliği Vakfı, 16 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da toplanacak.

Vakfın Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki İstanbul ofisinde gerçekleştirilecek toplantı saat 14.00'te başlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta sonu başlayacak 2012-2013 sezonu öncesi düzenlenecek toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in de katılacağı bildirildi.

F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın ekonomik olarak tehdit ettiği ve Fenerbahçe’nin temiz olduğu yönünde görüş bildirmeye zorladığı kulüpler birliği bu kararı alıp almayacağı bu toplantıda belli olacak.

Trabzonspor başkanı Sadri Şener kulüpler Birliğinin bu yönde karar almaya hazırlandığı iddia edilen kulüpler birliğine sert tepki göstermiş. Ve Kulüpler Birliği kendini Yargıtay’ın yerine koyuyor şeklinde açıklama yapmıştı.

SADRİ ŞENER, KULÜPLER BİRLİĞİNE PATLADI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor