Kulüpler Birliği Toplantısı başladı

Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na (TFF) seçilmesiyle boşalan Türkiye Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı Başkent'te toplandı.  Kulüpler Birliği, Yıldırım Demirören'in TFF Başkanlığı'na seçilmesi nedeniyle boşalan başk

Kulüpler Birliği Toplantısı başladı

Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na (TFF) seçilmesiyle boşalan Türkiye Süper Lig Profesyonel Futbol Kulüpleri Vakfı Başkent'te toplandı. 

 

Kulüpler Birliği, Yıldırım Demirören'in TFF Başkanlığı'na seçilmesi nedeniyle boşalan başkanlık koltuğu için Başkent'te toplandı.

 

Spor Toto Süper Lig'de yer alan 18 kulübün temsilcisinin katılımıyla Ankara JW Marriott Oteli'nde gerçekleştirilen toplantıya Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı ile Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay da katıldı.

 

Muhtemel başkan adayları arasında Eskişehir Kulübü Başkanı Halil Ünal ile Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur bulunuyor. Ankara'da 14.00'te basına kapalı olarak toplanan Süper Lig temsilcileri hem yeni başkanı seçecek hem de play-off sistemini bir kez daha masaya yatıracak.

 

Toplantı sonrası yeni başkan Kulüpler Birliği Vakfı Basın Sözcüsü ve Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncı'nın açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler