Kulüpler Birliği Fenerbahçe için toplanıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıyla ilgili bir araya geldi.Riva'da yer alan TFF'nin merke

Kulüpler Birliği Fenerbahçe için toplanıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıyla ilgili bir araya geldi.

1428320795-2.jpeg

Riva'da yer alan TFF'nin merkezine gelen Bakan Kılıç'ı, TFF Başkanı Demirören ve yöneticiler kapıda karşıladı. Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ, yaşanan olayları masaya yatırmak için toplantı odasına geçti.

TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, yönetim kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Mustafa Beyazlı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Mesut Hoşcan da toplantıya katıldı.

1428320822-3.jpeg

 

2. TOPLANTI BAŞLADI

Bu toplantının ardından Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi'nde Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ ile bir araya geldi.

Taraflar, yaşanan saldırı sonrası lig ve kupa maçlarının ertelenip ertelenmeyeceğini ve olayın bir daha yaşanmaması için alınacak tedbirleri görüşüyor. Toplantının ardından basın açıklaması yapılacak.

İşte Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın açıklamaları

Türk futbolunun bu olaydan sonra daha çok kenetleneceğini düşünüyorum. Spor denince akla gelen ilk şey kardeşlik. Bu saldırı Fenerbahçe’ye değil Türk sporuna yapılmıştır. ‘İnanıyorum ki bu olaydan Türk sporu ve futbolu güçlenerek çıkacaktır’.

Kılıç; "Kulüplere, TFF'ye düşen görevler var. Bize düşen görevler var. Bunların bilincinde çalışmalara devam edeceğiz. Hızlı bir şekilde toplanan başkanlarımıza ve temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'ye yapılan saldırının sadece Fenerbahçe'ye değil tüm Türk sporuna yapıldığını düşünüyorum. Bunun karşısında tek yürek duracağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler