Kulüp başkanına bıçaklı saldırı

Altay Başkanı Ahmet Taşpınar, maç sonrası çıkan olaylarla ilgili olarak,  "Bizim oyuncularımızla Boluspor sağlık görevlisi arasındaki çıkan tartışmanın arasına girmemle birlikte görevlinin elindeki bıçağı gördüm. Üzerimize doğru salladı. Kulüp Başkanı old

Kulüp başkanına bıçaklı saldırı

Altay Başkanı Ahmet Taşpınar, maç sonrası çıkan olaylarla ilgili olarak,  "Bizim oyuncularımızla Boluspor sağlık görevlisi arasındaki çıkan tartışmanın arasına girmemle birlikte görevlinin elindeki bıçağı gördüm. Üzerimize doğru salladı. Kulüp Başkanı olduğumu söylememenin ardından bıçağı değişik yerlerime salladı. Bunlardan ikisi bacağımı sıyırdı. O kişinin Boluspor sağlık görevlisi olduğunu duydum" dedi.

Berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında Altay'ın ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün ardından Mehmet Şen ile Boluspor yedek kulübesindekilerin arasındaki tartışma maç sonunda da devam ederken, iki takım arasındaki gerginlik soyunma odası koridorlarına da yansıdı.

Maçtan sonra gazetecilere açıklama yapan Altay Kulübü Başkanı Ahmet Taşpınar, maçın ardından Mehmet Şen ile Boluspor'un masörü veya sağlık görevlisi arasındaki tartışmanın devam etmesi üzerine protokol tribününden soyunma odası koridorlarına indiğini, tartışmayı gördüğünü ve engellemeye çalıştığını söyledi.

Taşpınar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tartışma Boluspor soyunma odasına kadar yansıdı. Bizim oyuncularımızla Boluspor sağlık görevlisi arasındaki çıkan tartışmanın arasına girmemle birlikte görevlinin elindeki bıçağı gördüm. Üzerimize doğru salladı. Kulüp Başkanı olduğumu söylememenin ardından bıçağı değişik yerlerime salladı. Bunlardan ikisi bacağımı sıyırdı. O kişinin Boluspor sağlık görevlisi olduğunu duydum. Bunlar, futbol sahalarında olmaması gereken hareketler. Kendi stadımızda böyle bir saldırının olmasını nefretle karşılıyorum" dedi.

Boluspor ile her zaman dostane ilişkiler içinde olduklarını da ifade eden Taşpınar, sorumlu kişiye Boluspor başkanı ve yönetim kurulunun gerekli cezayı vereceğine inandığını belirterek, o kişiden şikayetçi olacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor