Kulaksızoğlu TFF’yi bombaladı!

Türk futbolunda önemli bir yere sahip olan ve Milli takım başta olmak üzere Trabzonspor’da  Şenol Güneş’le birlikte başarılı sezonlar geçiren antrenör Mehmet Kulaksızoğlu Türkiye Futbol Federasyonu’nu sert sözlerle eleştirdi. Kulaksızoğlu Roberto Carlos’a

Kulaksızoğlu TFF’yi bombaladı!

Türk futbolunda önemli bir yere sahip olan ve Milli takım başta olmak üzere Trabzonspor’da  Şenol Güneş’le birlikte başarılı sezonlar geçiren antrenör Mehmet Kulaksızoğlu Türkiye Futbol Federasyonu’nu sert sözlerle eleştirdi. Kulaksızoğlu Roberto Carlos’a diploması yetersiz olmasına rağmen Türkiye’de  çalışma izni verilmesi ve  TÜFAD’ında buna göz yummasına sert tepki gösterdi.

CARLOSA ÖZEL İZİN NEDEN VERİLDİ

Roberto Carlos’un  Türkiye’de takım çalıştırmak için yeterli diplomaya sahip olmadığını belirten Kulaksızoğlu “Ben  45 gündür yeterli diplomaya sahip olmak için kurs görüyorum  Ailemden evimden uzaktayım. Böyle çalışma izni veriliyorsa beni neden tehdit eder gibi zorla kursa gönderiyor TFF. Bakalım TFF Benim hakkımı nasıl ödeyecek.

Antrenör Yılmaz Vural R.Carlos’a tanınan ayrıcalık nedeniyle isyan etti .Sivas başkanı  Mecnun Odyakmaz  Yılmaz Vural’ı  arayarak” Hocam niye böyle şeyler söylüyorsun'' diyor. Mesela bu ülkenin yetiştirdiği en büyük futbolculardan Tugay Kerimoğlu neden diploma alamıyor. İlkokul mezunu olduğu için.TFF ona diploma vermiyor kurallarıuyguluyor.Ama Carlos konusunda aynı TFF farklı davranıyor ona yasaları değiştirirek izin veriyor.Tugay'ın suçu Türk olması mı. Kesa Suat Kaya, Arif Erdem aynı durumda. Carlos için özel izin verdiler şimdi Carlos'un sayesinde Tugay ve diğerleri diploma alacak. Böylemiolmalıydı. Tugay bu üylkenin milli takımının formasını şerefle taşımış birinsan.Carlosolmasa diploma alamayacak.TFF Türk insanına düşman galiba.

TÜFAD GENEL BAŞKANI DİLBER NERDE?

Şimdi niye herkes tepkili. Fatih Terim'in yardımcı antrenörlerine bir bakın  O kadar antrenör varkengidip kendine süper lig takımının hocasını yardımcı aldı  Bunun yapılması çok yanlıştı.
Fatih Terim sanki Türkiye’de yardımcı antrenörlük yapacak kimse kalmamış gibi davrandı. TÜFAD’ın 17000 bin üyesi var .Orda antrenör mü kalmadı da gidip kendine Akhisar’ın teknik direktörünü yardımcı olarak aldı? TÜFAD’ın Genel başkanı  İsmail Dilber uyuyor orda. Başkan  Dilber antrenörlerin haklarını korumak için orda. O koltukta bizim oylarımızla oturuyor de

GÜNEŞ VE DENİZLİYE SAYGISIZLIK YAPILDI

  Bu ülkede Mustafa Denizli ve Şenol Güneş boşken Fatih Terime teklif götürmek saygısızlıktır. Hadi bırak hepsini Dünya 3'sü olmuş bir antrenör Şenol Güneş var. TFF Güneş'de hangi eksiği buldu merak ediyorum. Milli takım teknik direktörünü sanırım İBB eski başkanı Göksel Gümüşdağ belirledi.Göksel Gümüşdağ’ın oluşturduğu ortamda eğer  bu iş yapılıyorsa yanlıştır.

BİZE HAKSIZLIK YAPILIYOR

Ben 17 gün kamp yaptım pro lisans,  kaleci antrenörlüğü  güncelleme ve antrenör kursuna da gittim . Çünkü TFF bana” bu son şansın bu kursa katılamazsan tüm belgelerin geri alınacak” diyor. Roberto Carlos’a ise  takım çalıştırmak için yeterli  belgesi olmamasına rağmen Türkiye’de  çalışma izni veriyor.

Sadi Tekelioğlu  Giray Bulak ben niye kursa gittik. Ben 6 kursa katıldım. Ayrıca Roberto Carlos  bu kursa katılıp diploma alacaksa, mesela  Fatih Tekke’yi  niye yollamıyorlar.

Orda Fatih Tekkeyi koruyorum diye düşünülmesin. Fatih Tekkede federasyona mesaj atsın  “Benim diplomamı da yollayın Roberto Carlos’tan ne eksiğim var “desin.Oynamış ama diploması yollanmamış kim varsa diplomalarını yollasınlar . Böyle densizlik olur mu. Hak hukuk yeniyor  kimsenin sesi çıkmıyor. Trabzon’un hakkı yeniyor ya.Sırf Trabzonlu olduğumuz için bu kadar haksızlığa maruz kaldık . Konu federasyonun haksızlığı, konu antrenörler derneğinin uyuması. Bizim haklarımız korumuyor TÜFAD.  Eğer Roberto Carlos Brezilyadan gelip diploma alıyorsa bizde isimlerimizi değiştirelim Dos Santos yapalım

GÜNEŞ'İN VE BİZİM SUÇUMUZ TRABZONLU OLMAMIZ MI

Teknik direktör Şenol Güneş'e TFF tarafından büyük haksızlık yapıldı. Şenol Güneş’in  hakkı yenmemeli.Dünya 3.sü bir teknik direktör Şenol hoca.  Niye milli takım antrenörlüğü ona  teklif edilmez. Suçu  Trabzonlu olması mı? Ama bizlerde de suç var. Biz Trabzonlular birbirimizi aşağı çeke çeke mahvettik. Milli takımda Şenol Güneş en başarılı teknik direktördür. Onu geçtim boşta olan Mustafa Denizliye bile teklif gitmemiştirler.  Olamaz böyle birşey.

3 YILDIR TRABZONSPORU OYALIYORLAR

TFF 3 yıldır Trabzonspor'u oyalıyor.Hak ettiği kupayı vermiyor.Bakın Trabzonspor'un şike ile çalınan kupasını zamanında verse bu süredeölen yüzlerce Trabzonspor taraftarı o sevinci yaşayacaktı. Şimdi onlar bu sevinhci göremedi

Federasyonun ne yaptığı belli değil.Trabzonspor’u kupasını niye verilmiyor.  Ben belki de o sene 82 puan almış takımın teknik direktörü olacaktım. TFF bizi yasadışı bir şekilde  engelledi.

Kalkmış bide şimdi 3 sene sonra gel diyorlar. E öldüm ben 3 seneye. Ölenler bile göremedi bu şampiyonluğu. Bu kadar haksızlık karşısında Trabzon nasıl susuyor.
 

TS'NİN MAÇ SAATİNE TERİM'İN İMZA TÖRENİNİ KOYDULAR

TFF’nin Türk futboluna bakış açısına bakın. Türkiye’de 2 önemli Avrupa Kupası  maçı oynanıyor. Trabzon ve Beşiktaş Avrupa kupası maçı oynuyor  onlar bu maçları izlemek yerine aynı saatte  Fatih Terım’e imza  töreni düzenliyorlar . TFF syönetiminin takımlarımıza bakış acısı bu işte. Ne aceleniz vardı?

TFF'NİN TRABZONLU YÖNETİCİSİ MUSTAFA BEYAZLIYI KINIYORUM
 Federasyonda Trabzonspor’u temsil edenlerden biride sn  Mustafa Beyazlı. Maalesef  Trabzonspor'un maçında olması gereken TFF'nin Trabzonlu yöneticisi Mustafa Beyazlı Fatih Terim'in imza töreninde. TFF'nin Trabzonlu üyesi  Mustafa Beyazlı’ya da esefle kınıyorum. Trabzonspor’un Avrupa kupası maçı oynanıyor o Fatih Terim’in aynı saatte düzenlenen imza töreninde.
Bunlar kimsenin gözünde gözükmüyor yada kaçıyor. O ara Lig tv yayınlıyor bu olayları canlı. Onun için hangisini yazarsan yaz ama yaz. Artık birinin bir yerden başlaması lazım. .  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler