Kulaçoğlu'nun listesinde kimler var?

Trabzonspor başkan adaylarından Hakan Kulaçoğlu, Salı günü düzenleyeceği basın toplantısı ile adaylığını resmen açıklamaya hazırlanırken, listesini de son aşamaya geçirdi. Kulaçoğlu, İstanbul’da ki temaslarını da tamamladığını belirtirken, “Güçlü, projeci

Kulaçoğlu'nun listesinde kimler var?

Trabzonspor başkan adaylarından Hakan Kulaçoğlu, Salı günü düzenleyeceği basın toplantısı ile adaylığını resmen açıklamaya hazırlanırken, listesini de son aşamaya geçirdi. Kulaçoğlu, İstanbul’da ki temaslarını da tamamladığını belirtirken, “Güçlü, projeci ve Trabzonspor’u sırtlayacak bir ekip ile geliyoruz” dedi.

Kulaçoğlu, yıllardır süren duruşu ve verdiği güven duygusu ile liste oluşumunda sıkıntı yaşamadığını da belirtirken, “ Talat Yeşiloğlu ve Hüseyin Avni Danyal da ekibimizde olacak” dedi. Burak Gürdal, Hakan Orhan ve H.Osman Çelik de Kulaçoğlu’nun listesinde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor