Kulaçoğlu tekrar aday olacak mı?

Trabzonspor başkan adaylarından Hakan Kulaçoğlu açıklamalarda bulundu.Kulaçoğlu konuşmasında " Öncelikle böyle bir organizasyona 8 yıldır yapıldığı için teşekkür ediyorum. Burada Trabzon'u herkese en iyi şekilde tanıtıyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda

Kulaçoğlu tekrar aday olacak mı?

Trabzonspor başkan adaylarından Hakan Kulaçoğlu açıklamalarda bulundu.

Kulaçoğlu konuşmasında " Öncelikle böyle bir organizasyona 8 yıldır yapıldığı için teşekkür ediyorum. Burada Trabzon'u herkese en iyi şekilde tanıtıyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda dahada iyi olacağına inanıyorum" dedi.

Trabzonspor'un Juventus ile yapacağı maçı değerlendiren Kulaçoğlu, "Zor bir maç olacak. Juventus İtalya'da da rakip tanımadan yoluna devam ediyor. Güçler eşit değil ama Trabzonspor'un iyi bir sonuçla dönmesini istiyoruz. Bundan sonrada futbolcuların iyi şeyler yapması adına orada bir sürpriz olabilir. Biz gidemedik ama çok arkadaşımız gitti. İtalya deplasmanına çok sayıda taraftar gitti. Trabzon için ülkeyi orada temsil etmekde çok önemli. Biliyorsunuz buraya gelirken sis yüzünden sıkıntılı anlar yaşadık. Bu sorunları aşıp İtalya'ya giden arkadaşlara da teşekkür ediyoruz" dedi.

Hakan Kulaçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

TRABZONSPOR'UN SORUNU TEKNİK ADAM SORUNU DEĞİL

Trabzonspor'un sorunu teknik adam sorunu değil. Yönetimsel sorunu var. Bu yönetimle bu başkan döneminde Trabzonspor gerçeklerinden uzaklaştı ama bunu sadece bu başkana yüklemek doğru değil. Ben daha önce yönetimin hiçbir hazırlığı olmadığını söylemiştim. Şuan bu yönetim anlayışıyla Trabzonspor'a iyi bir teknik direktör gelmez. Hami hoca'nın bir izin sıkıntısı var. TFF'den alınan izinle 3 maça çıkabiliyor. Onun için hoca bulmak gerekecek. Ama Yönetim Trabzonspor için yeni bir hoca bulunması gerekir.

ÇOK İYİ HAZIRLANMIŞTIK

Bütün hayatımızı Trabzonspor'a göre ayarlamıştık. Bu işlere aday olanları kamuoyu eleştiriyor ama bu işler o kadar kolay değil. Geçen sene çok iyi hazırlanmıştık. Biz hapisteyiz fikirlerimiz iktidarda diye bir söz vardı. Bu burası içinde geçerli. Biz Trabzonspor'da değiliz ama fikirlerimiz Trabzonspor'da.

TEKRAR ADAY OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

Ben 4 olmuş bir başkan adayı olarak tekrar başkan adayı olmayı düşünmüyorum. İnşallah üzerinde uzlaşılan bir aday olur ve Trabzonspor bu süreçten çıkar. En iyi yönetim bile olsa Trabzonspor camiasıyla birleşmedikten sonra başarılı olmaz. Sadri Şener bu açıdan çok önemli olan bu şansı buldu ve takımı şampiyonluğa taşıdı.
Gönül isterki bu başkanında arkasında durulsun. Bence Hacıosmanoğlu hevesini aldı. Kendi de Trabzonspor Başkanlığı'nın nasıl bir şey olduğunu anladı. Bundan sonra görevi sadece tribünden Trabzonspor'a destek olmak olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor