Kulaçoğlu: Hacıosmanoğlu'nun çaresizliği

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bazı genel kurul üyelerine gönderdiği mesaja tepkiler çığ gibi büyüyor.Son yapılan genel kurulda başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na rakip olan Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu  “bana bu mesaj gelmedi. Ancak bir arkadaşı

Kulaçoğlu: Hacıosmanoğlu'nun çaresizliği

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bazı genel kurul üyelerine gönderdiği mesaja tepkiler çığ gibi büyüyor.

Son yapılan genel kurulda başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na rakip olan Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu  “bana bu mesaj gelmedi. Ancak bir arkadaşım bana mesajı okudu. Trabzonspor kültürüne yakışan bir yöntem değil ama İbrahim Bey sanırım kendine yakıştırmış” dedi.

Yayınlanan bu mesajın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun içine düştüğü çaresizliği gösterdiğini belirten Kulaçoğlu “sayın başkan çok sıkıntılı ve telaşlanmış olacak ki böyle bir mesaj yayınladı.  Kongreye davet böyle yapılmaz" diye konuştu.

Kulübün yeniden borçlandırılması için istenecek olan yetkiye red oyu kullanacağını ifade eden Hakan Kulaçoğlu  “ben 7. Maddeye ret oyu kullanacağım.  Ancak yönetimin ibra edilip edilmemesi için daha önceki yönetimlerde kulübü borçlandırdı.  Denetleme raporlarında bir sorun yoksa ibra ederim varsa etmem ancak kulübün yeniden borçlandırılmasına karşıyım" dedi.

Haber61.net / Tuncay Lakot
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor