Küçükali: İradenin kararı...!

Haber61 Özel - TFF Başkan adaylığı için adı geçen Kızılay eski Genel Başkanı Trabzonlu Tekin Küçükali, haber61.net'e özel açıklamalarda bulundu.Küçükali, "Toplantıdayım, arkadaşlarla normal bir görüşme yapıyorum. TFF ile ilgili olarak iradenin kararı önem

Küçükali: İradenin kararı...!

Haber61 Özel - TFF Başkan adaylığı için adı geçen Kızılay eski Genel Başkanı Trabzonlu Tekin Küçükali, haber61.net'e özel açıklamalarda bulundu.

Küçükali, "Toplantıdayım, arkadaşlarla normal bir görüşme yapıyorum. TFF ile ilgili olarak iradenin kararı önemli" dedi.

Nabız yoklamak için kulüplerin fikirlerini alan Tekin Küçükali'nin gerekli desteği bulması sonucu adaylığını açıklayacağı belirtildi. Küçükali konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamada, "TFF önemli bir kurum. Bu kurumla ilgili tabiki iradenin kararı da oldukça önemli" dedi.

Trabzonlu olan Kızılay eski Genel Başkanı Tekin Küçükali, TFF adaylığına ilişkin olarak kulüplerin nabzını yokluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor