KTÜ'de Gönüllülük Ofisi açıldı

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları Genel Koordinatörlüğü tarafından, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) Gönüllülük Koordinasyon Ofisi açıldı.KTÜ Kanuni Kampüsü'ndeki Kulüpler Binası'ndaki ofis, haftanın 5 günü açık tutuluyor.Ofiste, oyunlarda gönüll

KTÜ'de Gönüllülük Ofisi açıldı

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları Genel Koordinatörlüğü tarafından, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) Gönüllülük Koordinasyon Ofisi açıldı.

KTÜ Kanuni Kampüsü'ndeki Kulüpler Binası'ndaki ofis, haftanın 5 günü açık tutuluyor.

Ofiste, oyunlarda gönüllü olarak görev alacaklarla ilgili çalışmaların yanı sıra KTÜ'deki etkinliklerdeki tanıtımlar da organize ediliyor.

Oyunlarda gönüllü olarak görev almak isteyenler başvurularını, KTÜ Gönüllü Kordinasyon Ofisi'ne direk olarak yapabildikleri gibi,  www.trabzon2011.org sitesi üzerinden de gerçekleştirebiliyorlar.

Konu ile ilgili olarak  gonullu@trabzon2011.org adresine mail göndererek de ayrıntılı bilgi alabiliyorlar.

Gönüllülük ile ilgili olarak etkinlikleri takip etmek için ayrıca www.facebook.com/eyoftrabzongonulluleri adresi de kullanılabiliyor.

Oyunlarda gönüllü olarak görev almak için şimdiye kadar 3 bini aşkın başvuru yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor