Kross yok Özil belki

Almanya Milli Futbol Takımının teknik direktörü Joachim Löw, grip nedeniyle yatağa düşen orta saha oyuncusunun Türkiye maçına kadar iyileşme şansının az olduğunu, ancak 11 Ekim'de Belçika ile yapılacak maça yetişebileceğini söylediLöw, gazetecilere yaptığ

Kross yok Özil belki

Almanya Milli Futbol Takımının teknik direktörü Joachim Löw, grip nedeniyle yatağa düşen orta saha oyuncusunun Türkiye maçına kadar iyileşme şansının az olduğunu, ancak 11 Ekim'de Belçika ile yapılacak maça yetişebileceğini söyledi

Löw, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Toni Kroos Türkiye maçında oynayamayabilir. Kendisini daha iyi hissetmesine karşın hala yatakta. Kan tahlilinin sonuçları, hastalığı halen atlatamadığını gösteriyor'' diye konuştu.

Hafif sakatlığı bulunan Mesut Özil'in de halen muayene edildiğini ifade eden Löw, futbolcunun cuma gününe kadar hazır hale gelmesinin beklendiğini kaydetti.

Löw, ''Mesut Özil'in durumunun ne kadar ciddi olduğunu göreceğiz. Klose'nin de dizinde rahatsızlığı var. Bunun haricinde olumsuz başka birşey yok'' diye konuştu.

Takımının gruptaki durumuna da değinen Löw, gruptan çıkmayı çok çabuk garantilediklerini, gelecek vaadeden birçok genç oyuncuya sahip olduklarını söyledi.

''Son iki maçımızı kazanarak grupta 10'da 10 yapmak istiyoruz'' diye konuşan Alman hoca, gruptan çıkmayı garantilemelerinin, Avrupa şampiyonu oldukları manasına gelmediğini, eleme grubundaki maçlarını puan kaybetmeden tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler