Kritik maçın galibi Elazığspor!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kümede kalma savaşı veren iki ekip, Elazığspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi 3-0 gibi net bir skorla kazanmayı bildi.İlk yarısı 0-0 sonuçlanan karşılaşmada

Kritik maçın galibi Elazığspor!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kümede kalma savaşı veren iki ekip, Elazığspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi 3-0 gibi net bir skorla kazanmayı bildi.

İlk yarısı 0-0 sonuçlanan karşılaşmada rakibine oranla oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Elazığ'a galibiyeti getiren golleri, 49. dakikada kendi kalesine Alper Uludağ, 62. dakikada penaltıdan Serdar Özkan ve 73. dakikada yine penaltıdan Deniz Yılmaz kaydetti.

Bu skorun ardından ligin 2. yarısında 2. galibiyetini alan Elazığspor 19 puana yükseldi ve 15. sıraya yükselerek biraz olsun nefes aldı. Galibiyet hasreti 8 maça yükselen Kayserispor ise 13 puanla son basamağa geriledi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Elazığspor deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacakken, Kayserispor ise evinde Gençlerbirliğini konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor