Kralın gecesi

Aşırı sağanak yağış altında Avni Aker'de saha çıkan Trabzonspor, rakibi Gençlerbirliği karşısında daha hızlı oyuna başladı. Maçın daha 9. dakikasında taş vuruşuyla gelişen pozisyonda ceza sahası içinde Özer'in tehlikeli olduğu anda top Gençler defansından

Kralın gecesi

Aşırı sağanak yağış altında Avni Aker'de saha çıkan Trabzonspor, rakibi Gençlerbirliği karşısında daha hızlı oyuna başladı. Maçın daha 9. dakikasında taş vuruşuyla gelişen pozisyonda ceza sahası içinde Özer'in tehlikeli olduğu anda top Gençler defansından geri dönedü. Bu hatayı Cardozo affetmedi. Önce topu dizine aldı sonra kaleciyi avladı. Şık bir gole imza attı.

1235235.jpg

8. golünü böyle attı

Trabzonspor çok ani bir kontra atağa çıktı. Sefa, topu rakip ceza alanına kadar taşıyıp pasını sağ çağrazdaki Cardozo'ya verdi. Cardozo topu kontrol edip sol ayağıyla sol köşeye düzgün bir plase vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi. Cardozo bu golle Trabzonspor'da 8. golüne imza attı. Cardozo attığı iki golün yanı sıra ilk yarıda savunmadan 4 kez top çıkardı.

asf-001.jpg

Gelişen Trabzonspor kontra atağında Sefa'nın pasında ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Cardozo, mükemmel bir aşırtma golüyle topu ağlara gönderdi.

 

234-001.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor