Kral Kupası finaline bomba tehdidi

İspanyol polisi, Athletic Bilbao ile Barcelona'nın futbol takımları arasında oynanacak İspanya Kral Kupası final maçıyla ilgili sosyal paylaşım sitelerinden tehdit içeren mesajlar gönderen 17 yaşındaki bir genci tutukladı.İspanyol emniyetinden yapılan açı

Kral Kupası finaline bomba tehdidi

İspanyol polisi, Athletic Bilbao ile Barcelona'nın futbol takımları arasında oynanacak İspanya Kral Kupası final maçıyla ilgili sosyal paylaşım sitelerinden tehdit içeren mesajlar gönderen 17 yaşındaki bir genci tutukladı.

İspanyol emniyetinden yapılan açıklamada, söz konusu kişinin Twitter'da attığı mesajlar arasında 30 Mayıs'ta oynanacak Kral Kupası finaline evsahipliği yapacak Nou Camp Stadı'nı "bombalamak" tehdidinin de olduğu belirtildi. Teknik takibin ardından tehdit içerikli mesajlarını devam ettirdiği görülen kişinin, kamu güvenliği için endişe yarattığı ve vatandaşların işbirliği sayesinde yakalandığı bildirildi.

İspanya'nın güneydoğusundaki Murcia kentinde yaşadığı bilgisi paylaşılan 17 yaşındaki genç, kamu güvenliğini bozmaktan hakim karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor