''Kötü örnek oluyorsun''

Teofilo Gutierrez'in, vatandaşları için kötü bir örnek oluşturduğu belirtildiNuevo Estadio isimli internet sitesinde yer alan yorum haberde, Teofilo'nun bir takım sağlık sorunlarını ileri sürüp, Trabzon'dan ayrılarak, Avrupa'da oynayacak olgunlukta olmadı

''Kötü örnek oluyorsun''

Teofilo Gutierrez'in, vatandaşları için kötü bir örnek oluşturduğu belirtildi

Nuevo Estadio isimli internet sitesinde yer alan yorum haberde, Teofilo'nun bir takım sağlık sorunlarını ileri sürüp, Trabzon'dan ayrılarak, Avrupa'da oynayacak olgunlukta olmadığını adeta kanıtladığı kaydedildi. Haberde profesyonel futbol oynamanın sadece para kazanmak olmadığına dikkat çekilerek, Teofilo'ya iğneli mesajlar gönderildi.

Profesyonel futbolcuların her konuda dikkatli olması gerektiğine vurgu yapan haberde, "Teofilo'nun bu durumunun ardından bundan sonra Türkiye'ye başka bir Kolombiyalı oyuncunun gitmesi kolay olacak mı?" sorusu masaya yatırıldı ve "Oyuncularımızın çoğu Avrupa'ya giderken orada uzun bir süre kalmayı düşünmek yerine, kısa sürede ceplerini doldurmanın hesabını yapıyor. Bu durum Kolombiya futbolunun geleceğine olumsuz şekilde yansıyor" yorumları yapıldı.

‘Medya çok şişiriyor’

Nuevo Estadio sitesindeki haberde, kulüplerin daha dikkatli olmaları gerektiği savunulurken, medyaya düşen sorumluluklar da hatırlatıldı. Futbolcuların Avrupa için hazır olmadan medya tarafından şişirildiği ve bu durum

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor