Korkutan Onur açıklaması!

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Legia galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Güney, Legia Varşova karşısında aldıkları galibiyetin hem kendilerini hem de taraftarlarını fazlasıyla mutlu ettiğini belirtirken şunları söyledi:"Avrupa’da grup

Korkutan Onur açıklaması!

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Legia galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

 Güney, Legia Varşova karşısında aldıkları galibiyetin hem kendilerini hem de taraftarlarını fazlasıyla mutlu ettiğini belirtirken şunları söyledi:

"Avrupa’da gruplara kaldıktan sonra toplam 4 maç oynadık ve sadece Lazio ile sahamızda berabere kaldık, diğer 3 maçımızı kazandık. Legia Varşova galibiyetiyle bir üst tura çıkma yolunda önemli bir başarı elde ettiğimize inanıyoruz. Futbolcularımızı kutluyoruz. Takımımız senedeki kötü bir performansından sonra lig ve Avrupa'ya başlarken bir tedirginlik vardı. Futbolcuların kendilerini toparlayıp konsantre olmaları açısından bir takım kuşkularımız vardı. Ama konsantre olmaları için çok çalıştık. İyi sonuçlar da oyuncularımızın kendilerine olan güvenlerini artırdı."

"LİGDE DE İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALACAĞIZ"

Grupta peş peşe iyi sonuçlar alıp Avrupa’da 5 maç deplasmanda kaybetmeyen ilk Türk takımı olduklarını da vurgulayan Köksal Güney, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Aynı zamanda takım olma yolunda önemli gelişmeler var. Takım daha da oturacak ve ligde de istediğimiz sonuçları alacağımızı düşünüyoruz. Üst üste gelen başarılar hem bizi heyecanlandırıyor, hem de (Neden çeyrek, yarı final veya finale gitmeyelim) diye düşündürüyor. Bunları seslendirmek, heyecan veriyor."

"BAŞBAKANIMIZIN DESTEĞİ BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ"

Genel Sekreter Güney, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın maçın sonunda soyunma odasına kadar gelip takımını tebrik etmesinin çok önemli bir davranış olduğunu da belirterek şunları söyledi:

"Sayın Başbakanımız maçımıza geldi. Maçtan sonra da futbolcularımızı tebrik etti ve destek verdi. Sonuçta Avrupa’daki başarılar ülke açısından önemli. Prestij meselesi. Milli takımın başarısı gibi kulüp takımlarının başarısı da ülkemizin adını duyurmak için önemli. Bize destek vermesi, bizi çok mutlu etti. Bizler de ülkemizin sporda önemli bir yere gelmesi için mücadele ediyoruz. Onların da bizi takdir etmesi moral vermesi bizi sevindirdi. Sadece taraftarlarımızı değil, herkesi sevindirdiğimizi düşünüyoruz."

ONUR’A MR

Köksal Güney, Legia Varşova maçında sakatlanan kaleci Onur’un MR'ının çekileceğini açıkladı, "Kasığında çekme var. MR’ı çekilecek, ciddi bir problem çıkabilir. Öncesinde bir şey söylemek mümkün değil. MR sonucuna göre Gençlerbirliği maçında oynayıp, oynamayacağına karar vereceğiz" dedi.

"GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN 3 PUAN ALMAK İSTİYORUZ"

Gençlerbirliği ile ligde oynayacakları maçın da çok önemli olduğunu vurgulayan Genel Sekreter Güney, "Takım Ankara’da kampa girecek. Avrupa kupasında aldığımız başarılı sonuçların da takıma moral ve motivasyon açısından katkısı olacak. Bu maça da galibiyet için çıkacağız. Avrupa’daki başarımızı taçlandırmak için Gençlerbirliği maçını almak istiyoruz. İnşallah 3 puanı alırız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler