Korkma Polonya Şener serbest

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in gözaltına alınmasına panikleyen Polonia Varşova Başkanı Wojciechowski, kalan taksitler için banka teminat mektubu alamamaları durumunda Mierzejewski'yi geri alacaklarını söyledi..Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in şike d

Korkma Polonya Şener serbest

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in gözaltına alınmasına panikleyen Polonia Varşova Başkanı Wojciechowski, kalan taksitler için banka teminat mektubu alamamaları durumunda Mierzejewski'yi geri alacaklarını söyledi..

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in şike davası kapsamında gözaltına alınması, ardından da serbest bırakılması Adrian Mierzejewski'yi Trabzonspor'a satan Polonia Varşova takımını panikletti. 5.2 milyon euroyla Polonya tarihinin en pahalı transferi olan Mierzejewski'nin bonservis bedeli taksitleri için kalan meblağdan endişelenen Polonia Varşova Başkanı Josef Wojciechowski, yaşanan son olayların ardından Trabzonspor'un taksitleri yatırıp yatıramayacağına dair şüpheye düştü ve bunlar için banka teminatı istediğini, aksi takdirde Mierzejewski'yi geri alabileceklerini bildirdi.

2 milyon euro ödediler

Polonya basınına konuşan Wojciechowski, "Türkler'den zaten banka teminatı istemiştik. Ama biraz gönülsüz olduklarını gördüm. Bu yaşananlardan sonra bu teminatların verilmemesi halinde bu transfer gerçekleşmez ve Adrian derhal geri gelmek zorunda kalır" diyerek Trabzonspor'u açık açık tehdit etti.

Polonia Varşova takımıyla Mierzejewski için 5.2 milyon euro karşılığında anlaşan Trabzonspor'un ise bu parayı üç takside böldüğü ve ilk taksit olan 2 milyon euroyu yatırdığı belirtilirken, 1 milyonluk ve 2.3 milyonluk euroluk kalan iki taksidin ilerleyen dönemde ödeneceği ifade edildi.

Rakip Genk

Trabzonspor, Hollanda kampındaki 4. hazırlık maçında bu akşam, Belçika Şampiyonu Genk ile karşılaşacak. Genk’in sahasında TSİ ile 19.00’da oynanacak olan maçta Teknik Direktör Şenol Güneş’in ideal 11’ini sahaya sürmesi bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor