Konyasporlular kazan kaldırdı

Geçtiğimiz yıl Süper Lig'den düşen, 2 dönem transfer yasağı gelen, takım otobüsüne ve yardım paralarına icra konan ve olağanüstü genel kurul sürecine giren Konyaspor şok bir haberle daha sarsıldı. Yeşil Beyazlılar'da futbolcular kazan kaldırdı. Bugüne kad

Konyasporlular kazan kaldırdı

Geçtiğimiz yıl Süper Lig'den düşen, 2 dönem transfer yasağı gelen, takım otobüsüne ve yardım paralarına icra konan ve olağanüstü genel kurul sürecine giren Konyaspor şok bir haberle daha sarsıldı. Yeşil Beyazlılar'da futbolcular kazan kaldırdı. Bugüne kadar ödeme sözü verilen maaş, prim, maç başı ücret ve peşinatlar noktasında herhangi bir ilerleme sağlanamamasını gerekçe gösteren Konyaspor'lu futbolcular antrenmanlara çıkmama kararı aldı. Yeşil Beyazlı oyuncular kararlarını Teknik Direktör Osman Özdemir'e de iletti.

Konhaber'de yer alan habere göre, konuyla ilgili KONTV Spor Müdürü Selahattin Akçakaya'ya açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir "Ödemeler noktasında herhangi bir ilerleme sağlanamaması nedeniyle oyuncularımız antrenmanlara çıkmayacaklarını bize ilettiler. Biz de moral bozukluğu içinde yapılacak çalışmanın verimli olmayacağını düşünerek çalışmalara bir süre ara veriyoruz. Oyuncularımızın düşüncelerine saygı duyuyoruz" dedi.

Kendisinin bu süre zarfında Konya'da, Konyaspor'la ilgili kim varsa hepsinin kapısını tek tek çalacağını ve durumu anlatacağını ifade eden Özdemir, bu konuda ne kadar etkili olabileceğini bilemediğini, ancak üzerine düşen görevi yapmak istediğini belirtti. Özdemir şöyle konuştu:

"Sıkıntıların biran önce giderilmesi gerekiyor. Yarından itibaren Konyaspor'la ilgili kim varsa hepsinin kapısını çalacağım. Ulaşabileceğim herkese ulaşıp bilgi edinmek istiyorum. Oyuncularıma bu bilgileri vereceğim. Göreve devam edip etmememle ilgili kararımı da görüşmelerimin sonunda bir durum değerlendirmesi yapıp kamuoyuna açıklayacağım. Durumumuz sezon başından beri sıkıntılıydı, bugün patlak verdi. Bütün Konya'nın duyarlı olmasını istiyorum. Kongreye kadar yönetime saygımız sonsuz. Oyuncuların verdiği reflekse karşı yapacak birşey yok. Karşımızda muhatap göremiyoruz. Kongreden önce bu sorunun çözülmesi lazım"

Başkan Bahattin Karapınar'ın yeni yönetimde kesinlikle olmayacağını kesin bir dille ifade ettiğini söyleyen Özdemir, olağanüstü kongereye kadarki 10 günlük sürenin büyük bir zaman kaybı olduğunu, şehrin dinamiklerinin biran önce harekete geçirilmesi gerektiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor