Konyaspor, Gençler'i devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Torku Konyaspor Gençlerbirliğini 1-0  yendi.   Maçın 18. dakikasında Bogdan Stancu'nun ceza sahasının içinden vuruşunda Torku Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı kalesinde adeta uzadı ve kalesini gole kapadı.    Karşı

Konyaspor, Gençler'i devirdi
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Torku Konyaspor Gençlerbirliğini 1-0  yendi.
 
Maçın 18. dakikasında Bogdan Stancu'nun ceza sahasının içinden vuruşunda Torku Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı kalesinde adeta uzadı ve kalesini gole kapadı. 
 
Karşılaşmanın 25. dakikasında Skubic'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği topta Holmen topun gelişine sağ çaprazdan şutunu çekti ancak Hopf topu çelmeyi başardı.
 
İlk yarının kalanan dakikalarında ekipler skoru değiştiremedi ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gittiler.
 
İkinci yarıda ev sahibi ekip Bogdan Stancu ve Djalma ile Konyaspor kalesinde gol aradı ancak Serkan Kırıntılı'yı geçemedi.
 
Torku Konyaspor'da Alben Meha ve Rangelov ile etkili oldu. Rangelov karşılaşmanın 90. dakikasında Torku Konyaspor'u 1-0 öne geçirdi ve maçın skorunu tayin etti.
 
Bu sonuçla Gençlerbirliği 32 puanla 10. sıraya yükselirken Avrupa'ya doğrudan katılma yarışı veren Torku Konyaspor ise 50 puanla 3. sıradaki yerini korudu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor