Konyalı Hakan'dan iddialı açıklama

Trabzonspor bu akşam saat 20.00’da Konya deplasmanında 3 puan için mücadele edecek.İşte bu maç öncesi Konyaspor cephesinde Konyalı futbolcu Hakan Aslantaş iddialı açıklamalarda bulundu.Hakan,  “Trabzonspor maçını kazanarak kendimize geleceğiz" dedi.Uzun b

Konyalı Hakan'dan iddialı açıklama

Trabzonspor bu akşam saat 20.00’da Konya deplasmanında 3 puan için mücadele edecek.

İşte bu maç öncesi Konyaspor cephesinde Konyalı futbolcu Hakan Aslantaş iddialı açıklamalarda bulundu.

Hakan,  “Trabzonspor maçını kazanarak kendimize geleceğiz" dedi.

Uzun bir süredir maç kazanamadıklarını ve bunun da üzerlerinde ister istemez bir baskıya neden olduğunu belirten  Hakan Aslantaş, Trabzonspor ile oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılarak kötü gidişe dur diyeceklerine inandığını söyledi.

 

Ligin iyi takımlarından Trabzonspor ile önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Hakan , "Trabzonspor'un gücü belli. İyi takım ve bunu da ligdeki performansıyla ortaya koyuyorlar. Ama bizde uzun bir aradan sonra ligde ve kendi sahamızda galip gelmek istiyoruz. Geride kalan haftalarda aldığımız sonuçlarla insanları üzdüğümüzün farkındayız. Ama en fazla biz üzülüyoruz. Artık kazanmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. İnşallah iyi bir oyunla Trabzonspor maçını kazanırız ve biraz da olsa kendimize geliriz" diye görüş belirtti.

 

Zaman zaman iyi oynayan takımın bu özelliğini oyunun geneline yansıtamamasının sebebinin ne olduğu konusunda değerlendirmesi istenen Hakan  "Son oynadığımız Antalyaspor karşılaşmasında özellikle ikinci yarıda kazanma adına sahada elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu devredeki oyunumuzu tüm maçlarda oynamak istiyorduk. Fakat birazda şans gerekiyor. Kupa maçında Bucaspor bizden iyi değildi. Ama futbolda gol atan kazanıyor ve haklı oluyor. Bu nedenle biz sadece ve sadece lige konsantre olmaya çalışacağız. Trabzonspor maçıyla lige yeniden bir geri dönüş yapacağımıza inanıyorum" dedi.

 

Alınan kötü sonuçların takım olarak üzerlerinde bir baskı oluşturduğunu da sözlerine ekleyen Hakan  "Gol yedikten sonra takım olarak iyi bir sonuç alma adına her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Ama bunun sonucunu alamamak tabiki bizi üzüyor. Ama ilk başta teknik direktörümüz bize, bizde kendisine inanıyoruz. Takım olarak bir an önce içerisinde bulunduğumuz olumsuzluklardan kurtulmak istiyoruz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor