Kontrol bizde olmalı!

“Trabzonspor, oyununu Lille'e göre planlarsa büyük sıkıntı yaşar. Yapılması gereken, tıpkı İnter maçının ikinci yarısında olduğu gibi kontrolü ele alıp, kendi oyununu oynamak.”Sezon başında Fransa’nın Toulouse takımına transfer olan Trabzonspor’un eski go

Kontrol bizde olmalı!

“Trabzonspor, oyununu Lille'e göre planlarsa büyük sıkıntı yaşar. Yapılması gereken, tıpkı İnter maçının ikinci yarısında olduğu gibi kontrolü ele alıp, kendi oyununu oynamak.”

Sezon başında Fransa’nın Toulouse takımına transfer olan Trabzonspor’un eski golcüsü Umut Bulut, Lille’i aktif olarak en yakından tanıyan isimlerin başında geliyor. Fransız ekibini Trabzonspor için analiz eden milli futbolcu, hem önemli şifreler verdi hem de kritik uyarılarda bulundu. 

Lille’in ligde iyi başlayamadığını, ancak son haftalarda müthiş bir çıkış yakaladığını kaydeden Umut, “Fransız takımları daha ziyade birbirine yakın ilerler, ancak aralarında üst düzey olanlar haftalar geçtikçe farkını ortaya koyar. Lille de bunlardan biri. Bir kere son yıllarda müthiş bir Avrupa gelenekleri var.

Şampiyonlar Ligi’ni de bu nedenle çok önemsiyorlar” dedi. Lille’in Hazard ve Sow gibi önemli isimlere sahip olduğunu vurgulayan Umut Bulut, buna karşın Trabzon’un bireysel isimlere değil, Fransızlar’ın takım oyununa önlem alması
gerektiğini söyledi.

‘Deplasman gibi olmayacak’
Lille’de stat atmosferinin Trabzon’daki gibi ateşli olamayacağını da kaydeden golcü oyuncu, şöyle devam etti: “İnanıyorum ki, Trabzon gerçek bir deplasman gibi hissetmeyecek bu maçı.

Ancak Trabzonspor oyunu Lille’e göre planlarsa büyük sıkıntı yaşar. Yapılması gereken, tıpkı İnter maçının ikinci yarısında olduğu gibi kontrolü ele alıp, kendi oyununu oynamak. Lille çok diri bir takım ve savunma konsantrasyonu kaybolursa ciddi tehlike yaratabilirler.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler