Kongrede yönetimi neler bekliyor

Trabzonspor'un genel kurulunun gündemine seçim maddesi konulmayacağı kesinleşirken yönetim transfer konusunda ağır eleştirilere maruz kalabilir. KONGREDE SEÇİM YOK Trabzonspor Kulübü 8 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'de Karadeniz Teknik Üniversitesi Atat

Kongrede yönetimi neler bekliyor

Trabzonspor'un genel kurulunun gündemine seçim maddesi konulmayacağı kesinleşirken yönetim transfer konusunda ağır eleştirilere maruz kalabilir.

 KONGREDE SEÇİM YOK

 Trabzonspor Kulübü 8 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'de Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacağını duyurduğu kongrede yönetim sıkıntılı anlar yaşayabilir.

 Yönetim içinde özellikle son CHP heyetinin ziyaretinin ardından ortaya çıkan kriz ve takımın kötü gidişi nedeniyle kongreye seçim maddesi konulmasını bekleyenler, açıklanan gündemle hayal kırıklığına uğradı.

 SECİMLİ KONGRE 2013 SONUNDA

Seçim maddesi bulunmayan kongrede yönetim kurulu idari ve mali raporlarının ibra edilmesi en önemli gündem maddesi olarak göze çarptı. Yönetim kanadından daha önce yapılan açıklamalarda seçimin normal zamanı olan 2013 Aralık ayındaki kongrede yapılacağı belirtilmiş, ancak bazı kesimlerin bu yılki olağan genel kurul gündemine seçim maddesi koydurmak için harekete geçtiği öne sürülmüştü.

YÖNETİME AĞIR ELEŞTİRİ GELEBİLİR

 Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nda konuşma yapması beklenen üyelerin, özellikle transfer konusunda yapılan yanlışlar, kulübün borçları, saha sonuçları, yeni stadın yapımının gecikmesi ve şike süreciyle ilgili yönetime eleştirilerde bulunacağı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor