Kongrede kritik hafta!

 Trabzon’da Mayıs’taki kongre öncesi yarış iyice kızıştı. Bordo-Mavililer’de 25-26 Mayıs’taki kongre öncesi büyük bir havayı arkasına alan ve ses getiren Medical Park Hastaneleri’nin sahibi Muharrem Usta’nın karşısına çıkmaya hazırlanan adayların bunu res

Kongrede kritik hafta!

 

Trabzon’da Mayıs’taki kongre öncesi yarış iyice kızıştı. Bordo-Mavililer’de 25-26 Mayıs’taki kongre öncesi büyük bir havayı arkasına alan ve ses getiren Medical Park Hastaneleri’nin sahibi Muharrem Usta’nın karşısına çıkmaya hazırlanan adayların bunu resmi açıklamalar ile netleştirmesinden sonra bu hafta kongre öncesi kritik bir süreç başlamış olacak.
 
USTA’YA YOĞUN İLGİ
Usta, Trabzon’da iki günlük süreçte tabandan tavana bir çok isimle buluşarak adaylığı için destek isterken, diğer adayların da bu hafta resmi açıklamalarından sonra kongre için önemli bir yarış başlamış olacak. Muharrem Usta’nın 7 bine yakın üyenin oy kullanacağı kongrede her kesimi kucaklayacak bir liste oluşturmak için çalışırken, Trabzon’dan listesine aldığı sağ kolu Celil Hekimoğlu ve Ahmet Çubukcu’nun yanı sıra Mehmet Öz ve Ali Bayram listesinde yer alıyor.
 
SAFLAR NETLEŞİYOR
Usta, 1-2 haftalık süreçte Trabzon’dan ve dışarıdan güçlü isimler ile kadrosunu oluşturarak seçime girmeyi amaçlarken, “Devrim için geliyoruz” mesajı ile tüm camiayı kucaklarken, mali olarak da borç batağındaki kulübü ayağa kaldırmak için her şeyi yapacağının mesajını vermesiyle giderek gücünü artıyor. Trabzonspor’da kongrede gelecek haftadan sonra safların netleşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor