Kongre Onursal sorunu yaşayacak mı ?

 -   Trabzonspor'un 25-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceği Olağanüstü Genel Kuruluda, Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın bu unvanının geri alınması için imza toplandığı öğrenildi.  Yapmış olduğu açıklamalarla yönetimin ve taraftarların tepkisin

Kongre Onursal sorunu yaşayacak mı ?

 -  

 Trabzonspor'un 25-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceği Olağanüstü Genel Kuruluda, Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın bu unvanının geri alınması için imza toplandığı öğrenildi.


  Yapmış olduğu açıklamalarla yönetimin ve taraftarların tepkisini çeken, şike sürecindeki tutumuyla da camianın ileri gelenlerinin karşısına alan Yılmaz’ın, Onursal Başkanlık unvanının geri alınması için İstanbul’da 6 ay önce başlatılan çalışmada son aşamaya gelindi. İstanbul’da yapılan çalışmaların önümüzdeki günlerde Trabzon’a taşınarak son şeklini alacağı ve toplanan imzaların genel kurula sunulacağı öğrenildi .

Hazırlanan imzaların genel kurula sunulmasının ardından üyelerin nasıl bir tepki vereceği ise şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Genel Kurulun onaylaması halinde Yılmaz’ın Onursal Başkanlık görevi elinden alınmış olacak.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor