Komşunun gözü Fatih'te!

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın transfer yapılmasını istediği iki bölgeden biri olan kale için arayışlarını sürdüren Çaykur Rizespor, Fatih Öztürk'e göz dikti.Yeşil-Mavililer, 1461 Trabzon’la sözleşmesi sona eren Trabzonspor’un da önerdiği 5 yıllık mukav

Komşunun gözü Fatih'te!

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın transfer yapılmasını istediği iki bölgeden biri olan kale için arayışlarını sürdüren Çaykur Rizespor, Fatih Öztürk'e göz dikti.

Yeşil-Mavililer, 1461 Trabzon’la sözleşmesi sona eren Trabzonspor’un da önerdiği 5 yıllık mukavele imzalayan ancak henüz Trabzonspor tarafınfdan lisansı çıkarılmayan 26 yaşındaki file bekçisiyle temasa geçti. Bu arada Karadeniz ekibinin 2 yıllık anlaşma sağladığı Lukas Hejda bugün İstanbul’a gelerek sözleşme imzalayacak. 23 yaşındaki savunma oyuncusu daha sonra ise takımının Avusturya kampına katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor