Kombine fiyatlarına %100 zam!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Dinamo Minsk ile oynayacağı maçı öncesinde yönetimin kombine ve bilet fiyatlarına zam yapması taraftarları çileden çıkardı.UEFA Avrupa Liginde gruplara kalmayı hedefleyen Trabzonspor'da, bord

Kombine fiyatlarına %100 zam!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Dinamo Minsk ile oynayacağı maçı öncesinde yönetimin kombine ve bilet fiyatlarına zam yapması taraftarları çileden çıkardı.

UEFA Avrupa Liginde gruplara kalmayı hedefleyen Trabzonspor'da, bordo-mavili taraftarlar bir maç arayla değişen bilet fiyatlarına tepki göstermesine rağmen yönetim bu kez sezon başında açıkladığı kombine bilet fiyatlarını askıya alarak yeni fiyat belirlemesi ve yüzde yüz kombinelere zam yapması taraftarı çileden çıkardı. Dinamo Minsk maçında bilet fiyatlarına zam yaparak taraftarı kombine bilet almaya yönlendiren yönetim kurulu bu düşüncesinde başarılı olmasına karşın zamlı kombineleri gören taraftarlar ise uygulamaya isyan etti.

30 MAYIS 2013'DE AÇIKLANAN BİLET FİYATLARI

Trabzonspor'da göreve gelen yeni yönetim kurulu 30 Mayıs 2013 tarihinde 2013-14 sezonu bilet fiyatları açıklamasına karşın 07 Ağustos 2013 tarihinde ise eski fiyatları askıya alarak yeni fiyat listesi belirledi ve kombinelerin yeni fiyatları kulübün resmi internet sitesinden taraftarlarına duyurdu.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, geçen sezon uygulanan fiyatların korunduğu, 2013-2014 sezonu kombine kartlarının fiyatlarının kale arkası 300, maraton (E-H) 350, maraton (A-D) 450, maraton (B-C-F-G) 600, kapalı (A-D-E-H) bin 250, kapalı (B-C-F-G) bin 500, VIP tribünün ise 3 bin lira olarak belirlendiği ifade edildi.

YENİ FİYATLAR

2013-2014 futbol sezonunda geçerli olacak yeni kombine kart fiyatları ise şöyle,

Kale arkası 600 TL,

Maraton E-H 700 TL,

Maraton A-D 900 TL,

Maraton B-C-F.G: bin 200 TL,

Kapalı A-D-E-H 2 bin 500,

Kapalı B-C-F-G 3 bin TL,

VIP : 6 bin TL olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor