Kombine alana forma bedava

Haber61.net - Haber Servisi - Trabzonspor Medikal Park Basket Takımı, Zorlu Grand Otelde düzenlemiş olduğu toplantıda satışa çıkacak olan kombine biletleri tanıttı.Yönetici İbrahim Kul, “ Taraftarlarımızı sahaya gelmeleri için kombine biletlerini alanlara

Kombine alana forma bedava

Haber61.net - Haber Servisi - Trabzonspor Medikal Park Basket Takımı, Zorlu Grand Otelde düzenlemiş olduğu toplantıda satışa çıkacak olan kombine biletleri tanıttı.

Yönetici İbrahim Kul, “ Taraftarlarımızı sahaya gelmeleri için kombine biletlerini alanlara bir adet basketbol formamızı da hediye edeceğiz. Önümüzde güzel bir sezon var ve başarılı olacağımıza inanıyorum. Ligin üçüncü haftasında burada  Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceğiz. Özellikte bu maçta Taraftarlarımızın bizler yalnız bırakmaması gerekli olduğunu düşünüyorum. Kombinelerimiz 100 TL olacak.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor