Köksal Güney'e şok suçlama

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un Aralık ayında yapılan “Mali Kongresi” bir türlü gündemden düşmüyor. Kongrede divan oluşturulmasına usulsüzlük olduğunu tespit eden Avukat Ali Sürmen, yönetici Köksal Güney hakkında “Dernek yasasına aykırı davranmak

Köksal Güney'e şok suçlama

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’un Aralık ayında yapılan “Mali Kongresi” bir türlü gündemden düşmüyor. Kongrede divan oluşturulmasına usulsüzlük olduğunu tespit eden Avukat Ali Sürmen, yönetici Köksal Güney hakkında “Dernek yasasına aykırı davranmak ve Güveni kötüye kullanıldığını” belirterek suç duyurusunda bulundu.

Aynı zamanda Trabzonspor kongre üyesi olan Sürmen şikayet dilekçesinde, “ Şüpheli Köksal 2 listeyi de okuduktan sonra, ilk olarak Sabrı Sadıklar ve arkadaşlarının yer aldığı 1. listeyi üye kartlarını havaya kaldırmak suretiyle oylatmış 2. listeyi üye kartları benimde için bulunduğum listeyi havaya kaldırarak oylatmış, orada bulunan her üyenin ve kendisinde tereddüt etmeyeceği şekilde en az kullanılan oyların yüzde 70’nin bizim listeyi desteklemesine rağmen, yaklaşık 15, 20 saniyelik bir göz süzme ile 1410 kişinin olduğu salonda genel kurul divanına 1. listede yer alan Sabri sadıklar ve arkadaşlarını çağırmıştır.

Bu durumun üzerine tüm itirazlara rağmen şüpheli oylaması yenilenmemiş ve oyların tek tek sayılma ortamı sağlanmamış. Trabzonspor Kulübü Derneğinin 34. Maddesine Dernekler kanunun 4. Maddesinin ve madde 81. Maddesinde yer alan “Genel Kurul kararları, toplantıya katılan üyelerin çoğunluğu alınır.” Hükmüne aykırı davranılmış ve diban böyle hazırlanmıştır. Bu nedenle Köksal Güney’den şikayetçiyim. Dernekler Kanunu 32/e ve TCK 155 maddelerine muhalefetten yargılanmasını talep ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler