Köksal Güney'den derbi yorumu!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Galatasaray maçına atanan hakem Mustafa İlker Coşkun'la ilgili olarak, "Maçın derbi olması nedeniyle hakemi ben tecrübesiz buldum ama bazen dediğimiz gibi akıl yaşta değil, baştadır. Birçok derbi yönetmiş h

Köksal Güney'den derbi yorumu!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Galatasaray maçına atanan hakem Mustafa İlker Coşkun'la ilgili olarak, "Maçın derbi olması nedeniyle hakemi ben tecrübesiz buldum ama bazen dediğimiz gibi akıl yaşta değil, baştadır. Birçok derbi yönetmiş hakemler de hata yapabiliyor" dedi.

Takımın İstanbul'a hareketi öncesinde havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güney, yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Zeki Yavru ile Mustafa Yumlu için bir gelişmenin yaşanmadığını belirterek, "İki futbolcumuzun affıyla ilgili yönetimde bir görüşme olmadı. Şu anda öyle bir şey gündemimizde yok. Zaman neyi gösterir bilinmez ama bu konuyla ilgili bir görüşme zor gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

KÖKSAL GÜNEY'İN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AYAKLARIMIZIN ÜZERİNDE DURMAMIZ LAZIM

Göreve geldiklerinde önemli sorunlarla mücadele ettiklerini vurgulayan Güney, Ersun Yanal'ın göreve gelmesiyle önemli bir sürece girdiklerini söyledi.

Sahada alınacak galibiyetlerin takımın moral ve motivasyonu açısından önemli olduğuna değinen Güney, şöyle devam etti:

"Öncelikli problemlerimiz vardı ama tabi ki izleme komitesi gibi bir oluşumda Trabzon'un kendi insanından birilerinin olmasını isteriz. Bununla ilgili şeyler bizim gönlümüzden geçenler ama şartlara baktığımızda yeni hocamızla önümüzdeki maçlara kilitlendik. Çünkü saha sonuçları iyi olmadan emellerinizi ve amaçlarınızı gerçekleştirmek çok zor. Saha sonuçlarının iyi olması ve ayaklarımızın üzerinde durmamız lazım. Öncelikli sorunları çözdüğümüzde bu gibi konular da gündeme gelebilir. Ben her zaman söylediğim gibi kadromuzda kendi yetiştirdiğimiz insanların o kulübede olması bize her zaman mutluluk verecektir ancak şu anda gündemde yok ve kimseyle görüşülmedi."

HAKEMLERİN CESUR OLMASINI BEKLİYORUZ

Galatasaray maçına atanan Mustafa İlker Coşkun'u tecrübesiz bulduğunu savunan Güney, "Maçın hakemini derbi olması nedeniyle ben tecrübesiz buldum ama bazen dediğimiz gibi akıl yaşta değil, baştadır. Birçok derbi yönetmiş hakemler de hata yapabiliyor. İyi niyetli ve adaletli davranması önemli. Tabi genç oyunculara nasıl şans veriliyorsa bu tür hakemlere de şans verilecek. Kimseden bir şey istediğimiz yok. Sadece cesur olmalarını bekliyoruz. Zaten Türk futbolunda hakemlerin problemi cesur olmamak ve bir şeylerden etkilenmek" ifadelerini kullandı.

HABER: Tuncay Lakot

KAMERA: Emrah paça

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler