Köksal Güney ile öyle bir dalga geçti ki…

 Haber61/Haber Servisi Trabzonspor’un eski yöneticisi ve Trabzon Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Er, Cumartesi günü yapılan mali Genel Kurulda yaşananların Trabzonspor tarihinde kara bir leke yer alacağını söyledi. Trabzonspor Yöneticisi Köksal Güney’i

Köksal Güney ile öyle bir dalga geçti ki…
 
Haber61/Haber Servisi
 
Trabzonspor’un eski yöneticisi ve Trabzon Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Er, Cumartesi günü yapılan mali Genel Kurulda yaşananların Trabzonspor tarihinde kara bir leke yer alacağını söyledi.
 
Trabzonspor Yöneticisi Köksal Güney’in divan seçiminde Ali Sürmen’in fazla oy almasına rağmen diğer adayı divan başkanı olarak göstermesi ve atamasını da değerlendiren Başkan Er, aynı zaman da doktor da olan Köksal Güney ile adeta dalga geçti.
 
Er, “Güney’in maalesef gözlerinin de normal görmediğini anladık. Allah hastalarına yardım etsin. Sayıları saymakta yetersiz olan bu arkadaşımızın inşallah bir gün renkleri karıştırıp yöneticisi olduğu Trabzonspor maçı yerine Fener’in maçına gitmez!” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler