Köklerine Hak Ettiği Saygıyı Duymayan...

Trabzonspor Kaptanı Onur Recep Kıvrak, Legia Varşova maçının ardından takımın tribünlere gitmemesinin ortaya çıkardığı tepkilerle ilgili bir açıklama yaptı.Trabzonspor internet sitesi aracılığıyla açıklamalarda bulunan Onur, "Şüphesiz son oynadığımız Legi

Köklerine Hak Ettiği Saygıyı Duymayan...

Trabzonspor Kaptanı Onur Recep Kıvrak, Legia Varşova maçının ardından takımın tribünlere gitmemesinin ortaya çıkardığı tepkilerle ilgili bir açıklama yaptı.

Trabzonspor internet sitesi aracılığıyla açıklamalarda bulunan Onur, "Şüphesiz son oynadığımız Legia maçında çok önemli bir galibiyet ve üç puan aldık, sevindik. Ama bu sevinç içinde dahi, unutmamamız gerektiğine inandığım bir şey var. Bütün mevcudat enerjisini bağlı bulunduğu köklerinden alır. Köklerine hak ettiği saygıyı duymayan yapılar ayakta kalamaz, yaşayamaz. Elde ettiğimiz bu başarının enerjisi en az sahada ter döken bizler kadar ebediyete uğurladığımız Trabzonsporlular'ın manevi gücünden geliyor. Köklerimizden biri olan Kadir Özcan hocamızın henüz çok taze olan acısı ve özlemi biliyorum ki camiamızın gönlündedir. Vefakar taraftarımızın çağrısı ve coşkun üçlü tezahüratı bugün Kadir Özcan hocamıza aittir.

Bu kutlamayı ve gönüllere çağrı olan alkışları Kadir Özcan hocamıza ithaf ediyoruz. Böylece; 'Vefakar taraftarımıza bizi layık kılan' vefa duygumuzu ifade etmek ve Kadir Özcan hocamıza olan saygımızın önüne geçmemesi için sevincimizi uzaktan, orta sahadan paylaştık. Bu tutumumuzla her ne kadar taraftarımızın takdirlerini aldığımızı bilsek de bir açıklama yapmayı borç bildim. En derin saygı ve 'vefa' duygularımla" ifadesini kullandı.

Levga Varşova maçının ardından tribünlere çağrılan futbolcular orta sahadan taraftarı selamladıktan sonra soyunma odasına gitmiş, bordo mavililerin bu tutumu tribünlerin tepkisini çekmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor