Koçhan: 'Bu tablo bize yakışmıyor'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'un Asbaşkanı Münür Koçhan, Trabzonspor'u temsil eden bir ekip olarak bu tablonun kendilerine yakışmadığını söyledi.  Koçhan, yaptığı açıklamada, deplasmanda Konya Torku Şekerspor karşısında farkl

Koçhan: 'Bu tablo bize yakışmıyor'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'un Asbaşkanı Münür Koçhan, Trabzonspor'u temsil eden bir ekip olarak bu tablonun kendilerine yakışmadığını söyledi.

 

Koçhan, yaptığı açıklamada, deplasmanda Konya Torku Şekerspor karşısında farklı mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ''Takım olarak sıkıntımız, gol atamıyoruz, gol pozisyonlarına giriyoruz, son gol vuruşlarında ise etkili değiliz. İkinci yarı galibiyetimiz yok, bu durum bize hiç yakışmıyor'' dedi.

 

Kaybettikleri puanlarla ligde zorlu bir sürece girdiklerini ifade eden Koçhan, ''Küme düşme potasında yer alan bir takım olarak işimiz çok daha zorlaştı. Üst üste iki galibiyet alırsak ve de deplasmanlardan da puan almayı başarırsak ligde kalırız. Takımımız galibiyete hasret, bu da futbolcularımızı baskı altına alıyor. Önümüzde sahamızda oynayacak olduğumuz Balıkesirspor maçı var, bu maçı kayıpsız atlatırsak biraz olsun rahat nefes alırız. Şapkamızı önümüzü koyarak düşünmeliyiz, Trabzonspor'u temsil eden bir ekip olarak bu tablo bize hiç yakışmıyor, bu girdaptan bir önce kurtulmak zorundayız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor