Kocaman'dan şike cevabı geldi

Sarı-lacivertli takım, yeni sezon hazırlıkları için Topuk Yaylası'na geldi. Buarada antrenman öncesinde basın mensuplarıyla soıhbet eden Kocaman, "Ligin ikinci yarısında 18 maçın 17'sini kazandık. Alnımızın akıyla kazandık. Bizim emeğimizi yok etmeye çalı

Kocaman'dan şike cevabı geldi

Sarı-lacivertli takım, yeni sezon hazırlıkları için Topuk Yaylası'na geldi. Buarada antrenman öncesinde basın mensuplarıyla soıhbet eden Kocaman, "Ligin ikinci yarısında 18 maçın 17'sini kazandık. Alnımızın akıyla kazandık. Bizim emeğimizi yok etmeye çalışıyorlar. Eskişehirspor maçından bahsediyorlar. Batuhan'ın şutu gol olsa o maç berabere bitecek. Bucaspor maçından bahsediyorlar. Orda Güiza bile gol attı. Bu bataklık kurutulacaksa sadece bir takıma değil, ligin kurulduğu 1958 yılına kadar gidilmesi

lazım. Bir takımın üstüne gidilmemesi lazım. Fenerbahçe büyük bir camia. İnsanın boğazında düğümlenir. Çok sessiz kaldık. Bu konuyla ilgili açıklamaları en kısa zamanda yapacağız" dedi.

Öte yandan antrenman öncesinde sahada oyuncularıyla toplantı yapan kocaman, futbolcularına "İyi takımız. Bu sene de iyi çalışıp kalitemizi göstereceğiz" diye konuşurken, bunun üzerine takım kaptanı Alex de söz alarak, "Bu emeklerimizi başarılarımızı kimse göz ardı edemez. Hocamıza katılıyorum, alnımızın teriyle şampiyon olduk" dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor