Kocaman'a ne ceza verilecek ?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, G.Birliği maçı sonrasında Galatasaray ve Futbol Federasyonu'nu hedef alan açıklamalarından dolayı PFDK'ya sevk edildi. Kocaman'ın en az 1 maç ceza alması bekleniyor. Tecrübeli hoca, basın toplantısında G.saray'ın

Kocaman'a ne ceza verilecek ?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, G.Birliği maçı sonrasında Galatasaray ve Futbol Federasyonu'nu hedef alan açıklamalarından dolayı PFDK'ya sevk edildi. Kocaman'ın en az 1 maç ceza alması bekleniyor. 

Tecrübeli hoca, basın toplantısında G.saray'ın saha içi ve saha dışında bazı nedenlerden dolayı yenilmeyeceğini ileri sürüp, kayırıldığını ima etmişti. Kocaman, bu sezon Eskişehir maçında yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamalardan dolayı da 1 maç ceza almış ancak Tahkim bu cezayı 50 bin lira para cezasına çevirmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor