Kocaman Yine TS’ye Sataştı

“Hırvat maçlarının faturası daha çok bizim oyunculara kesildi. Ancak o fatura Zagreb’te sakat olduğunu söyleyip 3 gün sonra maça çıkanlara da dağılmalıydı”Eskişehir galibiyeti sonrası F.Bahçe’de gündem maçtan çok saha içinde yaşanan gerilimlerdi. Teknik d

Kocaman Yine TS’ye Sataştı

“Hırvat maçlarının faturası daha çok bizim oyunculara kesildi. Ancak o fatura Zagreb’te sakat olduğunu söyleyip 3 gün sonra maça çıkanlara da dağılmalıydı”

Eskişehir galibiyeti sonrası F.Bahçe’de gündem maçtan çok saha içinde yaşanan gerilimlerdi. Teknik direktör Aykut Kocaman da, basın toplantısında bu konudaki soruları yanıtlarken, hafta boyunca gündeme oturacak göndermelerde bulundu.

Şike soruşturmasını hatırlatan ve “3 Temmuz’dan beri öyle bir süreçten geçiyoruz ki, sadece F.Bahçe’nin değil, Türk futbolunun dengesi bozulmuş durumda. Tebrik etmek lazım çok güzel bir şekilde bozuldu” diyerek söze giren F.Bahçe Teknik Direktörü, Hırvatistan maçları sonrası başlayan gerilime de değindi.

Kocaman, “3 Temmuz’da başlayan sıkıntılara Hırvatistan maçlarının gerilimi de eklendi. Bu maçlar sonrası faturanın büyük bölümü Fenerbahçeli oyunculara doğru geldi. Emre de bunlardan birisi. Ama bizim oyuncularımıza gelen oklar, ‘sakatım’ Hırvatistan’a karşı ikinci maçta oynamayan ama 2-3 gün sonra sahaya çıkan oyunculara doğru dağılsa, bizim futbolcularımız biraz daha moralli ya da soğukkanlı hale gelirlerdi. Şu aşamada bu şikayeti dile getirmek zorundayım. Hem Fenerbahçe’ye karşı hem oyuncularıma karşı yargısız infaz oluyor” diye konuştu.

ADRES GİRAY VE BURAK

Kocaman’ın sözlerinin adresi ise belliydi. Trabzonsporlu Burak ve Giray, sakatlıkları nedeniyle Zagreb’de forma giymezken, önceki gece Mersin maçında ilk 11’de sahaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler