"Kocaman şimdi de konuşsun!"

Mehmet Tunç, asbaşkan Ali Koç’a tribünlerde Trabzon diye bağrılmasının sebeplerine bakıp incelemesi gerektiğini söyledi, Aykut Kocaman’a da imalı göndermeler yaptı.Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, Lig TV’ye ilginç açıklamalarda bulundu. Bordo

"Kocaman şimdi de konuşsun!"

Mehmet Tunç, asbaşkan Ali Koç’a tribünlerde Trabzon diye bağrılmasının sebeplerine bakıp incelemesi gerektiğini söyledi, Aykut Kocaman’a da imalı göndermeler yaptı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, Lig TV’ye ilginç açıklamalarda bulundu.

Bordo-Mavili takımın gerçekten çok büyük bir camia olduğunu belirten Tunç “Son 180 dakika kaldı, şampiyonluğa kesinlikle inanıyoruz. Ancak başka olaylar öne çıkarılıyor. Trabzonspor’un çok büyük bir kulüp olduğunu söylüyoruz. Haksızlığa rağmen kazanmayı bilmeliyiz diyoruz. Büyük kulüp olmak haksızca kazanmayı hak görmek değil, haksızlığa karşı kazanmayı bilmektir. Bizimde ana prensibimiz budur. Davamızda haklıyız ve sezon sonunda şampiyonluğu kucaklayan taraf biz olacağız” dedi.

Mehmet Tunç konuşmasını şu şekilde devam ettirdi: “Sadece bizim takımlara karşı verdiğimiz mücadele yetmiyor. Biz boks yapmıyoruz. Karşımızda bir rakip yok başka engeller de çıkıyor, bunlarla da mücadele ediyoruz. Bu bizi çok zorluyor. Örneğin rakibimizin oynadığı takımlar ve futbolcular hakkında bir sürü spekülasyonlar yapılıyor. Bunlar hem Trabzonlu hem de yönetici olarak bizi incitiyor. Karabük maçından sonra Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç’un verdiği demeç var; ‘Takımların hepsi Trabzonspor diye bağırıyor. İnşallan bizim taraftarımıza başka takımların lehine bağırmak nasip olmaz’ diye, bu üzücü bir laf. Bir yöneticinin bu sözleri söylemeden önce neden başka takım için bağrıldığını incelemesi gerekiyor. Türk insanı haksızlığa uğrayanı ve hak edeni alkışlar.

‘KOCAMAN ŞİMDİ DE KONUŞSUN’

Futbolu yönetenlerden de son 2 maçta beklentilerimiz var. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman daha önce “Trabzonspor’a verilen penaltılar irdilenmeli” dedi. Kendince haklı olabilir. Ancak şimdi de çıkıp şunu da demelidir ‘Fenerbahçe’ye verilmeyen kartlar da incelenmeli’ Bizim beklediğimiz bu tarafsızlıktır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor