Kocaman: Herkes kadar kirliyiz

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yön bulmaya çalıştıkları bir müsabakaya çıktıklarını belirterek, “Kendi adımıza yön bulmaya çalıştığımız maçlardan biriydi. 1 veya 3 puanlık kazanç özellikle yukarı tırmanma adına bize çok yardım edecekti. B

Kocaman: Herkes kadar kirliyiz

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yön bulmaya çalıştıkları bir müsabakaya çıktıklarını belirterek, “Kendi adımıza yön bulmaya çalıştığımız maçlardan biriydi. 1 veya 3 puanlık kazanç özellikle yukarı tırmanma adına bize çok yardım edecekti. Bu bilinçle sahaya çıktık. Golü de bulmamız bizim için büyük avantajdı. Maçı fena götürmüyorduk. Ancak ilk gelen topun penaltıyla sonuçlanması Trabzonspor’u tamamen oyunun içine itti. En büyük sıkıntımız yükselen ritme aynı şekilde karşılık veremememizdi. 2. yarının başında attığımız gol bizi maçın içine yeniden güçlü şekilde soktu. Ama bu anlarda üçüncü golü bulamadık. Bosingwa’nın ortasında Cardozo’nun kafa vuruşuyla usta işi gelen bir golle öne geçmeyi başardılar ve çok fazla buna karşılık verecek gücü ortaya koyamadık. Bizim için açıkçası ligdeki ritmimizi bulmamız açısından önemli bir maçtı. Bunu başaramadık. Belki bir iki adım geriden aynı ritmi yakalamaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Ligdeki hedefleriyle ilgili bir soruya ise Kocaman, "Nispeten sıkıntılı durumu bertaraf edip orta üst gruba doğru yükselebilmeyi amaçlıyoruz. İlk yarının sonlarına doğru bunu başarabilirsek, yapabilir miyiz bilmiyorum ama ilk 8’li grubun içini bu sene için hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

"HERKES KADAR TEMİZİZ, HERKES KADAR KİRLİYİZ"

Bir basın mensubunun, şike sürecini kastederek, “Malum süreçle ilgili size yönelik tezahüratları nasıl değerlendiriyorsunuz? Tribünlerin boş kalmasını neye bağlıyorsunuz. Bu süreçle ilgili olabilir mi?” şeklindeki sorusunu da yanıtlayan Kocaman, şunları söyledi:

"Tribünlerin tepkisine çok fazla cevap vermek istemiyorum. Doğru olmadığını söylemem gerekiyor. Çok fazla cevap vermek istemiyorum çünkü biz profesyonellerin bazen de olsa duygularımızı, düşüncelerimizi anlatırken bazı şeyleri içimize atmamızın faydası var gözüküyor. Ama doğru değil, hoş da değil. Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Herkes kadar temiziz, herkes kadar kirliyiz. Herkesin bu yüzleşmeyi yapması gerekiyor. İkinci tarafı tribünler boş. Bir takım uygulamalar var bu sene, belki bundan dolayı ama ben sizin de malum dönem diye kastettiğiniz bu dönemin çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Herkes bir şekilde zararını görüyor bunun. Görecek gibi de gözüküyor. Neyse bu kadar kalsın.”

Karşılaşmanın son bölümlerinde Trabzonspor tribünleri Aykut Kocaman aleyhine, “Şikeci Aykut” tezahüratında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor