Koç: Tek düşüncemiz galibiyet

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta yarın sahasında 72Batmanspor ile karşılaşacak Arsinspor'un kulüp başkanı Paşa Koç, ilk yarının son maçında galip gelmek istediklerini söyledi. Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Tepecikspor deplasmanında 1 puan

Koç: Tek düşüncemiz galibiyet

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta yarın sahasında 72Batmanspor ile karşılaşacak Arsinspor'un kulüp başkanı Paşa Koç, ilk yarının son maçında galip gelmek istediklerini söyledi. 

Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Tepecikspor deplasmanında 1 puan aldıklarını belirterek, ''Yarın da kendi saha ve seyircimiz önünde 72Batmanspor'u konuk edeceğiz. 3 haftadır galip gelmeyi başaramıyoruz. İlk yarının son maçında galip gelerek, devreyi 3 puanla tamamlamak istiyoruz'' dedi. 

Takım olarak iyi mücadele etiklerini ifade eden Koç, ''Futbolumuz herkes tarafından beğeniliyor, göze hoş gelen futbol sergiliyoruz. Son haftalarda ise yine de iyi oynamamıza rağmen bu oyunumuzu skora yansıtmakta zorluk çektik. 72Batmanspor maçına büyük önem veriyoruz, taraftarımız önünde bu maçta tek düşüncemiz galibiyet olacak'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor