Klose Trabzonspor yolunda

Haber61.net’in dün dün gece 00:01’de yayına aldığı “İşte Süper Trabzonspor” manşetli ve “Bu Transferlere ne dersiniz” başlıklı haberin ardından ilk bomba İspanya’da Zokora transferiyle başladı ve bu transferi de ilk kez haber61.net duyurdu.Dün gece yayına

Klose Trabzonspor yolunda

Haber61.net’in dün dün gece 00:01’de yayına aldığı “İşte Süper Trabzonspor” manşetli ve “Bu Transferlere ne dersiniz” başlıklı haberin ardından ilk bomba İspanya’da Zokora transferiyle başladı ve bu transferi de ilk kez haber61.net duyurdu.

Dün gece yayına giren haberde öyle bir isim vardı ki bu imsinde Trabzonspor’a transfer olmak yolunda olduğunu da sizlere ilk haber61.net duyurdu.

Miroslav Klose Trabzonspor’a çok yakın:

Polonya asıllı Alman futbolcu Miroslav Klose Trabzonspor’a o kadar yakın ki, çok büyük bir pürüz çıkmadığı taktirde Perşembe günü kendisini Trabzonsporlu yapacak sözleşmeye imza atacak.

Miroslav Klose Kimdir?

Polonya'da doğan Klose ve ailesi, o dönem Sovyet yönetiminde olan Polonya'dan kaçarak önce Fransa'ya daha sonra da Almanya'ya yerleştiler. Almanya'da yerleştikleri bölgenin takımı olan Blaubach-Diedelkopf'ta futbola başlayan Klose, daha sonra FC Kaiserslautern'e transfer oldu.

1999-2004 yılları arasında Kaiserslautern forması altında top koşturan Klose, oynadığı 120 maçta 44 gol kaydetti. Gol bölgelerindeki başarıları sayesinde Bundesliga'nın diğer takımlarının da ilgisini çekti ve 2004 yılında Werder Bremen'e transfer oldu. Werder Bremen'de oynadığı yıllarda futbolunu daha da geliştirdi ve oynadığı 89 maçta 53 gol atarak büyük takımların dikkatini üzerine topladı.

26 Haziran 2007'de beklenen gerçekleşti ve Klose Bayern Munich'e transfer oldu. Bu takımda oynarken sık sık yaşadığı sakatlıklar yüzünden zor dönemler geçirsede sezonu 10 golle kapatmayı başardı.

Miroslav Klose halen Bayern Munich ve Almanya Milli Futbol Takımı formalarını giymekte.

32 yaşındaki Klose bu sezon çeşitli kategorilerde 35 kez formasını giydiği Bayern Munich’de 15 gol kaydetti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor